Search

Γάνδη – Ντινάμο Κιέβου Προγνωστικά Στοιχήματος 23/9/20

Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι-οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Γάνδη να υποδέχεται τη Ντινάμο Κιέβου στην «Γκελαμκό Αρίνα». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Ισορροπημένη αναμέτρηση και τα πάντα θα κριθούν οριακά. Επιλογή στο πάμε στοίχημα live η ισοπαλία (Χ) με απόδοση 3.20 στην vistabet

ΓΑΝΔΗ: Ήταν ιδιαίτερα ουσιαστική στο παιχνίδι της κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης εντός έδρας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1. Προηγήθηκε με τον Ντορς στο 36’ και στο 59’ έκανε το 2-0 με πέναλτι του Γιαρμολένκο, ενώ στη συνέχεια δεν ανησύχησε, αφού δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Απογοητευτική είναι πάντως η πορεία της στο πρωτάθλημα Βελγίου έως τώρα για τα δεδομένα της, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς σε 6 συνολικά αναμετρήσεις. Τελευταίο της ματς ήταν απέναντι στη Μουσκρόν για το πρωτάθλημα, όπου κέρδισε δύσκολα με το ελάχιστο σκορ εκτός έδρας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Αν και δέχθηκε έντονη πίεση στον περασμένο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε λύσεις επιθετικά κόντρα στην Άλκμααρ και πήρε την πρόκριση, νικώντας με 2-0 εντός έδρας. Τα γκολ σημείωσαν ο Ροντρίγκες στο 49ο λεπτό και ο Σαπαρένκο στο 86′.

Ονειρικά κυλάει η φετινή σεζόν για τους Ουκρανούς, αφού ξεκίνησαν με κατάκτηση του Σούπερ Καπ, νικώντας με 3-1 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και στο πρωτάθλημα άρχισαν με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Έρχεται από εύκολη επικράτηση επί της Καρπάτι Λβιβ εντός έδρας για το πρωτάθλημα, με 3-1 εντός έδρας.

Δείτε τις καλυτερες στοιχηματικες στην Ελλάδα εδώ.

Χρήσιμα άρθρα:

Share it