Search

Τέλος και ο Πανιώνιος απο την Super League 2! Στην θέση του ανεβαίνει ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Πανιώνιο.  Καθώς μετά τον υποβιβασμό του από την πρώτη κατηγορία, ο “Ιστορικός” δέχεται και δεύτερο χτύπημα, αφού δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Super League 2 την επόμενη σεζόν.

Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος.  Παρόντες ήταν ο Νίκος Ζαμάνης, ο Κυριάκος Σκούρας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρης Μισαηλίδης και εκπρόσωποι των Πανθήρων. Αντίθετα, δεν παρευρέθη ο έτερος μέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας.

Στην συνάντηση ουσιαστικά συζητήθηκε το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, μετά το ναυάγιο με τους υποψήφιους επενδυτές, με στόχο πλέον να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού με τωρινά δεδομένα αδυνατεί να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία. Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει η ΕΠΟ να κάνει δεκτή την αίτηση του συλλόγου για να παίξει ο Ιστορικός στη Γ’ Εθνική, καθώς ήδη έχει γίνει η κλήρωση και έχουν σχηματιστεί οι όμιλοι του εν λόγω πρωταθλήματος.

Στην θέση του ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Την θέση του Πανιώνιου που αποσύρθηκε από την Super League 2 πήρε κι επίσημα ο ΟΦ Ιεράπτετας, όπως ανακοίνωσε η Κρητική ΠΑΕ! Αυτό σημαίνει, πως οριστικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα και την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί με το πιθανότερο να είναι πως θα βρεθεί σε όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο  ΟΦΙ  στην  Β  Εθνική  από  σήμερα  Δευτέρα  21-9-2020.

Ο  ΟΦΙ  στις  26  καλύτερες  ελληνικές  ομάδες.

Δεν  μας  αρέσει  που  έπρεπε  μιά  ομάδα  που  γεννήθηκε  στην Σμύρνη  το  1890  να βουλιάξει  οικονομικά  για  να ανεβούμε. Δεν  μας  αρέσει  να βλέπουμε το Πανιώνιο  με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει  στις  ερασιτεχνικές κατηγορίες  για  να ανεβεί ο  ΟΦΙ.

Ομως  το  δικαιούτο  ο  ΟΦΙ  όταν  πήρε το πρωτάθλημα  της  Γ  Εθνικής  και  δεν  ανέβηκε  κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους , συγχαρητήρια στον κόσμο  μας , χωρίς  αυτόν τίποτα  δεν θα συνέβαινε , συγχαρητήρια στον Πρόεδρο , στην Διοίκηση , και  στους  πραγματικούς πρωταγωνιστές  προπονητές  και παίκτες.

Ιστορική  στιγμή για τον ΟΦΙ , ιστορική  στιγμή  για την Ιεράπετρα , ιστορική  στιγμή για  το Λασίθι».

Share it