Search

Ξανά συμπαίκτης με Τσαμούρη ο Μανώλης Ρουσσάκης που γίνεται κάτοικος Ξάνθης!

Παίκτης της Ξάνθης θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Ρουσσάκης, που έφτασε το πρωινό της Τρίτης (22/9) στην Ξάνθη και απο το απόγευμα θα μετάσχει στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Εκεί θα βρει ξανά τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη και παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά, Κώστα Τσαμούρη, μια άμυνα που πρόπερσι αποτέλεσαν τη καλύτερη άμυνα της Super League 2 με 17 ματς χωρίς γκολ. Ο υψηλόσωμος (1,90) 24χρονος, διεθνής με τις μικρές Εθνικές, κεντρικός αμυντικός έρχεται για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το κέντρο άμυνας του ΑΟΞ έχοντας σημαντικές παραστάσεις στην κατηγορία παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη θητεία του Ρουσσάκη στην Θράκη, καθώς σε ηλικία 20 ετών μετεγράφη στον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε έξι μήνες (πριν την διάλυση των “πράσινων”) έχοντας προλάβει να κάνει 7 συμμετοχές. Πριν τον Πανθρακικό ο Ρουσσάκης είχε αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής των ΟΦΗ, Πανιωνίου και Πλατανιά, ενώ τον Γενάρη του 2017 μετά την διάλυση του Πανθρακικού αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Ερμή Ζωνιανών, για να συνεχίσει το καλοκαίρι στην Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε γεμάτη σεζόν με 26 συμμετοχές.

Οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψει στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του Πλατανιά, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν καταγράφοντας 27 συμμετοχές, ενώ πέρσι μέχρι την διακοπή λόγω κορονοϊού πρόλαβε να μετρήσει 9 συμμετοχές.

Με τον γεννημένο στις 15 Φεβρουαρίου του 1996 να αποτελεί την 16η μεταγραφή που ήδη έχει ολοκληρώσει η Ξάνθη.  Μετά την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) , Κώστα Τσαμούρη(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Σιατραβάνη(δείτε ΕΔΩ), Μάρκο Τεσίγια(δείτε ΕΔΩ)Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(δείτε ΕΔΩ)Κωνσταντίνο Βαλμά(δείτε ΕΔΩ)Θανάση Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ) Θανάση Ντίνα(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Παντελιάδη(δείτε ΕΔΩ)  Εμίλ Βέλιτς(δείτε ΕΔΩ),Κέβιν Γκαρθία(δείτε ΕΔΩ) και τους δύο νεαρούς Κύπριος Στυλιανό Κωνσταντίνου και Μιχάλη Κυριάκου(δείτε ΕΔΩ).

Παράλληλα ο σύλλογος ψάχνει την έκπληξη με Πέτροβιτς, ενώ την ίδια ώρα στην Ξάνθη ψάχνονται για την ολοκλήρωση ακόμη 3-4 πολύ δυνατών «χτυπημάτων» που θα κάνουν αίσθηση.

Share it