Search

Και επίσημα προπονητής του Άρη ο Άκης Μάντζιος!

Ο Άκης Μάντζιος με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο νέος προπονητής του Άρη. Και επιστρέφει σ’ ένα «σπίτι» από το οποίο, ως ποδοσφαιριστής, αποχώρησε πριν από περίπου 20 χρόνια, έχοντας παίξει με τα “κιτρινόμαυρα” για δύο σεζόν (1998-2000).

Ο 51χρονος τεχνικός είναι από χθες (21/9) στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα από νωρίς το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ είχε και μια κουβέντα και με τον Άγγελο Χαριστέα, με τον οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έπειτα από την προ ημερών συμφωνία του με τον Καρυπίδη.

Το τυπικό, δηλαδή η ανακοίνωση της πρόσληψης του Μάντζιου έγινε λίγο μετά τις 21:00 της Δευτέρας με τους Κιτρινόμαυρους να κάνουν γνωστό πως άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Πλαβούκος, με τον οποίο συνεργάστηκε στην κοινή τους παρουσία και στον Πανθρακικό (2013-2014).

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Μάντζιο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Γιάννης Πλαβούκος.

Share it