Search

Δωρεάν η συμμετοχή στα προαγωνιστικά τμήματα του ΑΟ Ορεστιάδας για τη νέα σεζόν!

Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Ορεστιάδας, ανακοινώνοντας ότι λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η συμμετοχή των παιδιών στα προαγωνιστικά τμήματα του συλλόγου για όλη τη νέα σεζόν θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιαδας σκεπτόμενη και σεβόμενη τις οικονομικές κυρίως δυσκολίες εξαιτίας των πολύπλευρων επιπτώσεων λόγω του κορονοϊού και θέλοντας να δείξει την πραγματική αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί με επιτυχία στα 50 χρόνια παρουσίας του Συλλόγου στον αθλητικό χάρτη, αποφάσισε την δωρεάν συμμετοχή στα προαγωνιστικά της τμήματα για όλη τη σεζόν 2020-2021.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία στόχος μας είναι να δώσουμε στα μικρά παιδιά που κι αυτά ζουν πρωτόγνωρες συνθήκες να γνωρίσουν το άθλημα του βόλεϊ και να το αγαπήσουν από το πρίσμα που θα τους το μεταδώσουν οι προπονητές μας.

Καλούμε όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας να έρθουν στην μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και να εμποτιστούν από τις αξίες που διέπει τον Σύλλογο μας εδώ και 50 χρόνια προβάλλοντας την πόλη της Ορεστιάδας σε όλο το πανελλήνιο και την Ευρώπη».

Share it