Search

Ο χάρτης της ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2020-21!

Οι καιροί δεν είναι για πολλά σχέδια και αυτό επιβεβαιώνεται με όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣ Θράκης.

Ο αρχικός προγραμματισμός έκανε λόγο για αναδιάρθρωση και Α΄κατηγορία με 14 ομάδες, ωστόσο ο τελικός χάρτης της ΕΠΣ Θράκης για τη νέα σεζόν και ο αριθμός των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή, επαναφέρουν τα δεδομένα που ήταν γνωστά μέχρι και πέρυσι, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το προ μηνών ρεπορτάζ του SA (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Τελικά οδηγούμαστε και πάλι σε μια Α’ ΕΠΣ Θράκης με 12 ομάδες, ενώ άλλες τόσες θα είναι εκείνες που θα αγωνιστούν στη δεύτερη κατηγορία. Προφανώς ούτε λόγος για Γ’ Ερασιτεχνική..

Συγκριτικά με την περσινή σεζόν θα απουσιάσουν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και η Ελπίδα Σαπών που κέρδισαν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, ο Ορφέας Ξυλαγανής και η ΑΕ Κομοτηνής, οι οποίοι δεν θα εμφανιστούν στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα χρόνια.

Παράλληλα επέστρεψαν ο Μύστακας και το Φανάρι που θα αγωνιστούν στη Β’ ΕΠΣ Θράκης, ενώ την εμφάνισή του θα κάνει και ο Φιλαθλητικός, που αποτελεί την παλιά Περδίκα Κομοτηνής. Τέλος τα σενάρια που έφερναν κι άλλους συλλόγους να ετοιμάζονται για την επανεμφάνισή τους όπως οι Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Βιστωνίδα Κοπτερού και ΠΑΟΚ Ηφαίστου, δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ τελικά δεν δημιουργήθηκε και η “θυγατρική” του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, που σχεδιαζόταν να ονομαστεί Σπάρτακος Κομοτηνής.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Το μόνο που απομένει είναι η κλήρωση, αλλά και η ανακοίνωση της προκύρηξης προκείμενου να γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν ενόψει της σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά ο χάρτης της ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2020-21:

Α’ ΕΠΣ Θράκης (12 ομάδες)

Πανθρακικός, Δόξα Γρατινής, Δόξα Σώστη, Αετός Μίσχου, ΠΑΟΚοσμίου, Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, Αναγέννηση Παγουρίων, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Νέα Ρωμά, Ένωση Ασωμάτων, Δόξα Προσκυνητών, Ατσάλι Αρχοντικών.

Β’ ΕΠΣ Θράκης (12 ομάδες)

Κομψάτος Πολυάνθου, Ορφέας Στρύμης, Πόντος Θρυλορίου, Αρσάκειο, Αγιοχώρι, Πόντος Κομοτηνής, Ηρακλής Σαπών, Αλανότοπος, Ελπίδες Κομοτηνής, Μύστακας, Φανάρι, Φιλαθλητικός.

Share it