Search

Απο τον Ηράκλη στον Λεύκιππο Ξάνθης ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου!

Στον Λεύκιππο Ξάνθης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο 18χρονος Αριστείδης Παπαθεοδώρου, που προέρχεται απο την ομάδα του Ηρακλή

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο Λεύκιππος Ορόσημο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Αριστείδη Παπαθεοδώρου. Η απόκτηση του φέρελπι καλαθοσφαιριστή εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου να “στηρίξει” το νεανικό του στοιχείο στο ρόστερ. O 18χρονος αθλητής συμμετείχε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Λεύκιππου Ορόσημο και ακολούθως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σε ό,τι αφορά την συνεργασία μαζί του.

Ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 4/9/2002 και έχει ύψος 2.02. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Βουλγαρία και μετέπειτα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ηρακλή, στον οποίο μετακόμισε. Μάλιστα, ο νυν καλαθοσφαιριστής του Λεύκιππου Ορόσημο το καλοκαίρι του 2019 πήρε μέρος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του “Γηραιού” ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Παπαθεοδώρου, ήδη, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Λεύκιππου (Κ-20), μιας και αγωνίστηκε στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης. Η “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο εύχεται στον Αριστείδη Παπαθεοδώρου υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!

Παπαθεοδώρου: “Ευκαιρία να εξελιχθώ στον Λεύκιππο”

Με αφορμή την συνεργασία του με τον Λεύκιππο Ορόσημο, ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου δήλωσε στο lefkipposbc.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Λεύκιππο. Ήρθα σε μια ομάδα η οποία γενικότερα δουλεύει πολύ καλά. Για πρώτη φορά θα παίξω στο ανδρικό τμήμα, οπότε αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ ως αθλητής. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πως διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ και είμαστε σαν μια οικογένεια στην ομάδα! Με την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο, η ομάδα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και θεωρώ πως ο Λεύκιππος μπορεί να φτάσει ψηλά”.

Share it