Search

Pregame: Ώρα για την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Κομοτηνή! 14 tips για τον Τελικό του Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης”! (LIVE ήχος)

Η σεζόν 2020-2021 ξεκινά και στην ΕΠΣ Θράκης!

Έφτασε η μέρα του Τελικού του Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης”, σε ένα ματς που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο από τις, κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες της Ροδόπης τα τελευταία χρόνια, που συνήθως χαρίζουν πλούσιο θέαμα στα μεταξύ τους ματς.

Πάμε όμως να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία από τον αγώνα (17:30, LIVE ήχος Sportsaddict.gr) που θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

1) Αυτός είναι ο 3ος Τελικός Super Cup που διεξάγεται στην ΕΠΣ Θράκης. O 1ος είχε διεξαχθεί πριν από σχεδόν 20 χρόνια στο γήπεδο του Μεσοχωρίου ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ορφέα Κομοτηνής και είχε λήξει με 1-4, χωρίς ωστόσο να έχει ιδιαίτερη αίγλη και σημασία.

2) Η διοργάνωση επαναθεσπίστηκε πέρυσι, προκειμένου να τιμάται και η μνήμη του του νεαρού Κομοτηναίου ρέφερι Νίκου Ντοσίδη, που έφυγε από την ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018 και θα διεξάγεται κάθε χρόνο το πλησιέστερο Σαββατοκύριακο της συγκεκριμένης ημερομηνίας. (Θυμηθείτε εδώ)

3) Στον περσινό Τελικό η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είχε επικρατήσει στην παράταση με 3-2 της Ελπίδας Σαπών. Η κανονική διάρκεια είχε λήξει 2-2. (Θυμηθείτε εδώ)

4) Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου τερμάτισε πέρυσι στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος και επέστρεψε στη Γ’ Εθνική, ενώ στο Κύπελλο η πορεία της σταμάτησε στα Προημιτελικά από τον σημερινό της αντίπαλο.

5) Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε τη χρονιά στη τρίτη θέση, ενώ έφτασε μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου και μετά από κλήρωση κατέκτησε τον τίτλο.

6) Πέρυσι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πέντε φορές, δύο στο Κύπελλο και τρεις στο Πρωτάθλημα, με την Δόξα να μετρά 2 νίκες και τον Πανθρακικό 3.

7) Τελευταίο χρονικά ματς των δύο συλλόγων στις 7 Μαρτίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης, το οποίο κέρδισε η Δόξα με 2-0 και της χάρισε ουσιαστικά τον τίτλο.

8) Ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

9) Στα φιλικά ματς του καλοκαιριού ο απολογισμός της Δόξας Νέας Σιδηροχωρίου είναι 2 νίκες (1-0 με Δόξα Γρατινής, 1-0 με Θράκη Φερών) και 1 ήττα (0-1 με τον Άρη Αβάτου).

10) Από την άλλη ο Πανθρακικός σε 5 φιλικά που έδωσε είχε απολογισμό 2 νίκες (1-0 με Ελπίδα Σαπών, 5-1 με Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων), 1 ισοπαλία 2-2 με την ΑΕ Διδυμοτείχου και 2 ήττες (4-3 με Ένωση Αλεξανδρούπολης, 5-0 με Άρη Αβάτου).

11) Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γιάννης Δρακίδης. (Θυμηθείτε εδώ)

12) Η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου απαρτίζεται από τους: Κωνσταντή, Τσομπανόπουλο, Κεφαλούκο, Καρασιούνα, Τρούπκο, Δαμιανάκη, Νάνο, Σιδηρόπουλο, Παππού, Παπδόπουλο, Αστρεινίδη, Κυπιρτόγλου, Κρικέλα, Δερμιτζάκη, Σιχλοιμίρη, Κωσταρέλη, Κρασσώνη και Βάσκο.

Εκτός έμειναν οι Δραγανίδης, Αμοιρόπουλος, Κούτρας, Παπακωνσταντίνου και Λεφής.

13) Η αποστολή του Πανθρακικού είναι η εξής: Κεχαγιάς, Ξενοδοχίδης Δ., Καλογρανάς, Χουσεΐν Σαμή, Αρετάς, Λειβαδιώτης, Τοπάλι, Παπαχρόνης, Σμάλης, Νικολαΐδης, Τζώλας, Αντωνιάδης, Φουρλατάρας, Μορφακίδης, Ζάγγουλος, Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης, Ξενοδοχίδης Ν., Παύλου και Γιαννακόπουλος Θ.

Εκτός έμειναν οι Γκουτσικίδης και Γιαννακόπουλος Γ.

14) Άλλο ένα μεγάλο ραντεβού-τίτλου του Θρακιώτικου τοπικού ποδοσφαίρου και δη της ΕΠΣ Θράκης, θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε LIVE σε ηχητική μετάδοση από το SportsAddict.gr και τη σελίδα του SportsAddict στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι..

Share it