Search

Τρομερή αποθέωση για Ξενιτίδη στο Λουξεμβούργο! Το “Ιδιοφυίδης” και η παρουσία στην κορύφαια ενδεκάδα

Δεν άργησε να κλέψει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου ο ξανθιώτης μέσος της Ζένες Ες, και ήδη μετά απο 4 αγωνιστικές όλοι μιλούν για την παρουσία του!

Μάλιστα γνωστή εφημερίδα της χώρας έκανε αφιέρωμα στον Ξενιτίδη και το ταλέντο του, κάνοντας μάλιστα και λογοπαίγνιο με το όνομα του. Στον τίτλο λέει: «Πρέπει να τον ονομάσουμε Genietidis», «παιζοντας» με το Ξενιτίδης και τη λέξη genie που σημαίνει ιδιοφυία, δηλαδή ο «Ιδιοφυίδης».

Στην εφημερίδα μάλιστα αναφέται πως είναι ένα μήνα στον σύλλογο αλλά έχει πάρει τα “κλειδιά” της ομάδας και την οδηγεί στον σωστό δρόμο, εντυπωσιάζοντας όλο τον κόσμο με την ποιότητα του και τα κατορθώματα του. Ακόμα έχει δηλώσεις δυο που τον αντιμετώπισαν, με τον Κέβιν Μάρκες(ποδοσφαιριστής) που έπαιξε να λέει οτι είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις, πως είναι παντού στο γήπεδο και ότι καμιά φορά νομίζεις ότι υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο δυο Ξενιτίδηδες(!). Ο γυμναστής της Χέρπερανζ από την πλευρά του ανέφερε πως ο Ξενιτίδης κάνει όλο το παιχνίδι της Ζενές Ες και πως δεν πρόκειται να μείνει στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου για πολύ καιρό.

Ο Ξενιτίδης είναι αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πάρει τη νίκη η ομάδα του με 2-3, έχοντας συμμετοχή και στα τρία τέρματα (σημείωσε μια γκολάρα και μοίρασε δύο ασίστ).

http://

Μάλιστα ο 21χρονος επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος και με την υψηλότερη βαθμολογία (8).

Η ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής με τον Ξενιτίδη να έχει την κορυφαία βαθμολογία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μάλιστα Έλληνας ήταν ο πρωταγωνιστής στη νέα νίκη της Ζένες Ες, που επικράτησε με 2-1 της Μόντορφ, με τον ΑΛέξανδρο Βοίλη να σκοράρει και να δίνει μια ασίστ στη νίκη που ανέβασε την Ζένες Ες στην τρίτη θέση μετά απο 4 αγωνιστικές έχοντας 7 βαθμούς μαζί με Φόλα και Χέρπερανζ, 5 λιγότερους απο την πρωτοπόρο Βίλτζ που έχει ξεκινήσει με 4/4.

Photo Credit: Jeunesse Esch

Share it