Search

Ακόμη ένας παλιός αθλητής του ΑΟΟ, ο Δημήτρης Νεράντζης, ενισχύει το τεχνικό επιτελείο!

Άλλος ένας παλιός γνώριμος στον ΑΟ Ορεστιάδας, επιστρέφει στον σύλλογο και αναλαμβάνει πόστο στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Νεράντζη που είχε πανηγυρίσει 4 τίτλους με τον ΑΟΟ στα αναπτυξιακά τμήματα όπου αγωνιζόταν.

Η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Νεράντζη.

Ο Δημήτρης εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών του ΑΟΟ και συγκεκριμένα στα μικρά ηλικιακά τμήματα με στόχο μαζί με τον Δημήτρη Βλασακίδη να «μυήσουν» τα παιδιά στον κόσμο του βόλεϊ και να τα κάνουν να το αγαπήσουν. Είναι παλιός αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχοντας πανηγυρίσει 2 εφηβικά πανελλήνια πρωταθλήματα και 2 παιδικό ενώ στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 όταν ο ΑΟ Ορεστιάδας είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη το 1997 ήταν αθλητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τις αγωνιστικές περιόδους 2014-2015 και 2015-2016 διετέλεσε προπονητής στο προπαμπαιδικό τμήμα βόλεϊ αγοριών του Α.Ο.Ορεστιάδας.

Τόσο ο Δημήτρης Νεράντζης όσο και ο Δημήτρης Βλασακίδης «μυήθηκαν» στο άθλημα αρχικά από τον Γιάννη Κυλίτση, ο οποίος τους έκανε να αγαπήσουν το βόλεϊ ενώ υπό των οδηγιών του Γιώργου Πασαλίδη πανηγύρισαν τις μεγάλες πανελλήνιες διακρίσεις. Στόχος τους να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στη νέα γενιά παιδιών της πόλης μας!»

Share it