Search

Έβαλε “ζόρια” στον Μουρίνιο στο Europa και έρχεται Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης!

Λίγες μέρες μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με την φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Europa League, στο οποίο οι Βούλγαροι έχασαν με 1-2 με ανατροπή στο φινάλε, ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός που αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ αλλά και ως δεξί μπακ και αμυντικό χαφ, Μίλος Πέτροβιτς(με τον αριθμό 20 στην φανέλα των φωτογραφιών) σύμφωνα με πληροφορίες του sportsaddict έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της Ξάνθης!

Ο γεννημένος στις 5 Μάη του 1990 στο Νις της Σερβίας, ύψους 1,80 αμυντικός, Μίλος Πέτροβιτς που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της γενέτειρας του Ραντνίσκι Νις στις οποίας την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε απο το 2001 όταν και έγινε επαγγελματίας και μέχρι το 2018 μετρώντας 209 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και 3 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά εκτός Σερβίας για την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την φανέλα της οποίας μάλιστα πέρα απο μια γεμάτη χρονιά πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Βουλγαρίας, έχοντας την ευκαιρία έτσι να αγωνιστεί για πρώτη φορά και σε αγώνες του Europa League(απέναντι σε Σπαρτάκ Τρνάβα και Στρασμπούρ) ενώ και πέρσι είχε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα βοηθώντας την Λοκομοτίβ να τερματίσει στην δεύτερη θέση του Βουλγάρικου πρωταθλήματος και να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

Οπού μετά την πρόκριση επί της Ισκρα είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί στο Πλόβντιβ την Τότεναμ, βάζοντας “δύσκολα” στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Σε ένα ματς που ο Πέτροβιτς αγωνίστηκε στην τριπλέτα του κέντρου άμυνας έχοντας εξαιρετική παρουσία σε όλο το ματς. Η Λοκομοτίβ μάλιστα προηγήθηκε στο 70′ με τον Μίντσεφ όμως οι δύο κόκκινες των Καραγκερέν και Ντίνις Αλμέιδα και το πέναλτι στο 80′ που μετέτρεψε σε γκολ ο Χάρι Κέιν έφεραν το ματς στα ίσια, με τον Ν’τομπελέ στο 85′ να σκοράρει για την ανατροπή. Συνολικά στους Βούλγαρους ο Πέτροβιτς αγωνίστηκε σε 51 ματς σε δύο σεζόν

Με τον Μίλος Πέτροβιτς να αποτελεί την 15η μεταγραφή που ήδη έχει ολοκληρώσει η Ξάνθη.  Μετά την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) , Κώστα Τσαμούρη(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Σιατραβάνη(δείτε ΕΔΩ), Μάρκο Τεσίγια(δείτε ΕΔΩ)Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(δείτε ΕΔΩ)Κωνσταντίνο Βαλμά(δείτε ΕΔΩ)Θανάση Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ) Θανάση Ντίνα(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Παντελιάδη(δείτε ΕΔΩ)  Εμίλ Βέλιτς(δείτε ΕΔΩ) και τους δύο νεαρούς Κύπριος Στυλιανό Κωνσταντίνου και Μιχάλη Κυριάκου(δείτε ΕΔΩ)

Μια Ξάνθη που αν μη τι άλλο δείχνει πως κινείται με προσοχή παρά τον μικρό χρόνο που είχε μπροστά της, προχωρώντας σε κινήσεις πρώτης γραμμής με παίκτες απο το…πάνω ράφι που δείχνουν πως η νέα διοίκηση του ΑΟΞ κινείται με στόχο η παρουσία της ομάδας στην Super League 2 να είναι προσωρινή και άμεσα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία όπου και ανήκει

Share it