Search

Νίκη απέναντι στην Δόξα Δράμας της Super League 2 για την Αλεξανδρούπολη!

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης, η Αλεξανδρούπολη FC επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας.

Μπορεί τις δύο ομάδες να της χωρίζουν 2 κατηγορίες, αλλά οι Εβρίτες πήταν ανώτεροι στο «Φώτης Κοσμάς» και δίκαια έφτασαν στη νίκη συνδυάζοντας την με καλή εμφάνιση που ήταν και το ζητούμενο, απέναντι σε μία πιο ποιοτική ομάδα που θα λάβει μέρος στη Super League 2 (Β’ Εθνική), ακόμα και αν η τελευταία ήταν ανέτοιμη (ήταν μόλις το πρώτο της φιλικό).

Η Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε με τριάδα στην άμυνα τους Λίτσιο, Καρτσαμπά και Κομεσίδη και με μπακ χαφ τους Ζώτο και Μαυρομάτη. Η Δόξα ουσιαστικά, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Συριτούδη παρά μόνο στο 7′, όταν ο Μαυριάς σούταρε μέσα στην περιοχή και ο γκολκίπερ των Θρακιωτών μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 15′ ο Νίκος Ουσταμπασίδης (ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα που ως ποδοσφαιριστής πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ’90) είδε τον Μαυρομάτη να τραυματίζεται και στην θέση του πέρασε τον Πεταλωτή. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Χριστοφορίδης μετά από σέντρα του Μαλτέζου, πρόλαβε στην έξοδο τον Ηλιάδη, ανοίγοντας το σκορ. Στο 37′ ο Λίτσιος θα σταθεί άτυχος όταν ανενόχλητος μέσα από την περιοχή θα πάρει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους σε αναγκαστική αλλαγή θα προχωρήσει και ο προπονητής της Δόξας Θανάσης Κολιτσιδάκης, με τον Στεφανάκο να παίρνει τη θέση του Ηλιάδη κάτω από τα γκολπόστ, αφού ο δεύτερος τραυματίστηκε σε μία σύγκρουση με τον Καρακασίδη στο α’ ημίχρονο. Αναφέροντας τον «Πέρι» καλό θα ήταν εδώ να σημειωθεί ότι παρ’ όλο που δεν κατάφερε να σκοράρει, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τον προπονητή του να τον επιβραβεύει όταν τον αντικατέστησε στο 65′, καθώς κουράστηκε αφού έπαιξε βασικός και στο ματς Κυπέλλου με το Αρίστεινο το Σάββατο. Η εβρίτικη ομάδα θα κάνει στη συνέχεια νέα αναγκαστική αλλαγή με τον Λίτσιο αυτή τη φορά να τραυματίζεται και στη θέση του να μπαίνει ο Δορουγιδένης. Στο 88′ ο Ζώτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έλλειψε να κάνει το 2-0 αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους, με αρκετά νέα παιδιά να παίζουν στο δεύτερο ημίχρονο. Καλές εντυπώσεις για την Αλεξ/πολη από τις αλλαγές άφησαν οι Θέμελης και Ρουμπιές.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Λίτσιος, Ζώτος, Καρτσαμπάς, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Χριστοφορίδης, Ανυφαντάκης, Καρακασίδης, Μαλτέζος, Μαυρομάτης.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Παρασκευάς, Παπαγεωργίου, Κουκόλης, Παπαϊωάννου, Πινδώνης, Μαυριάς, Ιμπάνιεθ, Σαμπανίδης, Μπόντι, Μακρυγιάννης.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κώνογλου

Τη Δευτέρα 21/9 στο SportsAddict.gr πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Share it