Search

Πρώτο δείγμα του νέου ΑΟΞ το απόγευμα! Δύο προσθήκες και μια ματαίωση στα φιλικά

Ημερα για το πρώτο δείγμα γραφής της νέας Ξάνθης είναι η σημερινή(19/9), με τους ξανθιώτες να υποδέχονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τον Άρη Αβάτου στις 17:00

Εκεί ο Τόνι Πόποβιτς θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά να τσεκάρει σε αγωνιστικό ρυθμό και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να αρχίζει να σχηματίζει και μια εικόνα για τους παίκτες που έχει στην διάθεση του όπως και το πόσο έχουν προσαρμοστεί  σε αυτά που ο ίδιος ζητά μέσα απο τις προπονήσεις.

Απο εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως έχουμε δύο προσθήκες αλλά και μια ματαίωση στα φιλικά της ομάδας και το πρόγραμμα της. Μια και ματαιώθηκε το φιλικό της Τετάρτης με τον Ορφέα, χωρίς να αποκλείουν απο την ΠΑΕ να γίνει σε άλλο χρονικό διάστημα. Παραμένει για το ερχόμενο Σάββατο 26 του μήνα το φιλικό με την Καβάλα ενώ προστέθηκαν σε αυτά φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας στις 30 του μήνα, υπάρχουν συζητήσεις των δύο πλευρών για την έδρα. Αλλά και με την γειτονική Δόξα Δράμας το οποίο θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου.

Βέβαια θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν αρκετά φιλικά καθώς μην ξεχνάμε για μια ουσιαστικά ολοκαίνουργια ομάδα που χτίζεται, με τον ΑΟΞ ήδη να έχει προχωρήσει σε διψήφιο αριθμών μεταγραφών ενώ αναμένονται τούλαχιστον ακόμα 5-6 κινήσεις πρώτης γραμμής. Οπότε σίγουρα στην Ξάνθη θέλουν να δώσουν αρκετά ματς, έχοντας μάλιστα στα χέρια τους αρκετές προσκλήσεις ομάδων της ευρύτερης περιοχής όπως Αλεξανδρούπολη, Νέστος Χρυσούπολης κ.α. που θέλουν να δημιουργήσουν μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τον μεγαλύτερο σύλλογο της ευρύτερης περιοχής, κάτι για το οποίο φυσικά και η ΠΑΕ Ξάνθη δεν είναι καθόλου αρνητική άλλωστε την τιμά.

Share it