Search

Με σκόρερ τον Λαζαρίδη και έντονο Ξανθιώτικο χρώμα κατέκτησε το Super Cup Καβάλας ο Νέστος!

Υπερκυπελλούχος Καβάλας αναδείχτηκε ο Νέστος Χρυσούπολης που κέρδισε στον τελικό του Super Cup τον περσινό πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με 2-0 στο Βερουλειο Στάδιο.

Η περσινή Κυπελλούχος Καβάλας,  ομάδα του Νέστου έχοντας στον πάγκο της τον πρώην προπονητή της Κ15 του ΑΟΞ, Θεόφιλο Χατζηστάθη, που έκανε το ντεμπούτο του επικράτησε του Μέγα χάρις τα τέρματα του ξανθιώτη επιθετικού Βασίλη Λαζαρίδη και του Κλοκίδη, αμφότερα στο πρώτο μέρος.

Θυμίζουμε πως στην ομάδα της Χρυσούπολης πέρα απο τον Λαζαρίδη αγωνίζονται και οι επίσης Ξανθιώτες Οδυσσέας Γεωργιάδης, που είχε καλή εμφάνιση, όπως και ο Βασίλης Δόντσος. Ενώ φυσικά ενεργό ρόλο και μάλιστα όντας εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς είχε ο πρώην των Ξάνθης και Πανθρακικού, Ντενίζ Μπαϊκαρά, ενώ την φανέλα των “πράσινων” έχει φορέσει και ο Φραγκούλης. Ενώ για να φτάσει να παίξει σε αυτό το ματς την ομάδα της Χρυσούπολης στην πορεία των επιτυχιών τα δύο τελευταία χρόνια οδήγησε ο ξανθιώτης τεχνικός, Κυριάκος Κετσιεμενίδης που αποχώρησε για να αναλάβει την Κ19 της Ξάνθης

Share it