Search

Προσθέτει εμπειρία στο αριστερό άκρο της άμυνας με Παντελιάδη η Ξάνθη!

Μεταγραφών συνέχεια για την Ξάνθη που συνεχίζει με δυναμικό τρόπο την ενίσχυση της σε όλα τα επίπεδα, με την ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους για να οδηγήσουν τον σύλλογο στην γρήγορη επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία να αποτελεί προτεραιότητα.

Έτσι και το απόγευμα της Τετάρτης(16/9) έφτασε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που θα ενισχύση την προσπάθεια της Θρακιώτικης ομάδας, με τον Σάκη Παντελιάδη να αποτελεί την 13η μεταγραφή που ήδη έχει ολοκληρώσει η Ξάνθη.  Μετά την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) , Κώστα Τσαμούρη(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Σιατραβάνη(δείτε ΕΔΩ), Μάρκο Τεσίγια(δείτε ΕΔΩ)Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(δείτε ΕΔΩ)Κωνσταντίνο Βαλμά(δείτε ΕΔΩ)Θανάση Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ) , Θανάση Ντίνα(δείτε ΕΔΩ) και τους δύο νεαρούς Κύπριος Στυλιανό Κωνσταντίνου και Μιχάλη Κυριάκου(δείτε ΕΔΩ)

Αποκτώντας έναν παίκτη που είναι πασίγνωστος για το πολύ δυνατό αράουτ του, με τον Κατερινιώτη αμυντικό στα 33 του να έχει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικό Κατερίνης, Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολη, Ομόνοια, Ατρόμητο, Λαμία ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό.  Πάρα πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με 127 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 125 στην Β’ Εθνική, έχοντας και 18 συμμετοχές στην Ευρώπη με την φανέλα των Αστέρα Τρίπολης και Ομόνοια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Θανάσης Παντελιάδης είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου του 1987 και έχει ύψος 1,87. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο την γενέτειρα του Κατερίνη παίζοντας για τον Εθνικό Κατερίνης απο μικρή ηλικία στην Γ’ Εθνική ενώ τον Γενάρη του 2007 σε ηλικία 20 ετών πήρε μεταγραφή στην Βέροια και την Β’ Εθνική οπού αγωνίστηκε σε 3 ματς, για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Κατερίνη αλλά για τον ιστορικό Πιερικό. Στον Πιερικό αγωνίστηκε για 3 σεζόν έχοντας συνολικά 62 συμμετοχές  έχοντας σκοράρει και 3 τέρματα ενώ μοίρασε 4 ασίστ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το καλοκαίρι του 2010 ήρθε η στιγμή να κάνει το βήμα προς την παραπάνω κατηγορία και τον Πανσερραϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε στην Super League αλλά και δύο χρονιές στην Football League, στις Σέρρες ο Παντελιάδης αγωνίστηκε για 3 χρόνια έχοντας γεμάτες εμφανίσεις στις συνολικά 71 συμμετοχές όπου είχε και ένα γκολ. Το 2013 επέστρεψε στην Super League για να φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο έκανε μια εξαιρετική σεζόν παίζοντας 29 ματς έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η πολύ καλή του παρουσία και στον Απόλλωνα του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης, οπού αγωνίστηκε και σε 15 ματς του Europa League. Στην Τρίπολη ο Παντελιάδης έκανε δύο πολύ καλές σεζόν με 59 συμμετοχές οπού μοίρασε και 5 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2017 έκανε το πρώτο του βήμα εκτός Ελλάδας για την Ομόνοια στην Κύπρο, οπού αγωνίστηκε έξι μήνες έχοντας 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Europa League ενώ στο φινάλε των μεταγραφών του Γενάρη επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ως δανεικός στον Ατρόμητο οπού αγωνίστηκε σε 3 ματς.

Από τους πιο... επικίνδυνους ο Παντελιάδης! | Lamia Sports

Το καλοκαίρι του 2017 επιστρέφει οριστικά στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της Λαμίας όπου είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές όπου είχε και ένα γκολ, ενω την τελευταία διετία φόρεσε την φανέλα του Λεβαδειακού οπού μέτρησε 32 συμμετοχές.

Share it