Search

Με τρία νέα πρόσωπα και δύο παραμείναντες τα τμήματα Κ13 & Κ11 της Ξάνθης!

Το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις τους τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης με αρκετά νέα πρόσωπα.

Φυσικά η αλλαγή στην διεύθυνση της Ακαδημίας με τον πρώην Ομοσπονδιακό της Κύπρου, Ρένο Δημητριάδη να αναλαμβάνει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας(θυμηθείτε ΕΔΩ), μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας έφερε και αρκετές αλλαγές στα τμήματα Υποδομής και τους προπονητές αυτών, άλλωστε η νέα διοίκηση του ΑΟΞ θέλει την “αναγέννηση” της Ακαδημίας στην οποία δίνει μεγάλη έμφαση.

Μετά απο συνεντεύξεις με τους προπονητές που ήταν μέχρι και πέρσι αλλά και υποψήφιους νέους που άπαντες αξιολογήθηκε επελέγησαν τα προπονητικά δίδυμα που θα καθοδηγήσουν τη νέα χρονιά τα τμήματα Κ13 και Κ11 του συλλόγου. Όπου θα έχουμε την προσθήκη τριών νέων μελών και την διατήρηση δύο που συνεχίζουν την συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Στην Κ13 θα έχουμε ένα τελείως νέο δίδυμο  προπονητών καθώς αναλαμβάνουν ο πολύπειρος ξανθιώτης προπονητής Θεόδωρος Καραμάτσικος(φωτο αριστερά), που έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας εργαστεί σε αρκετές Ακαδημίες αλλά και Ανδρικές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Ακαδημία του ΑΠΟΞ. Στο πλευρό του θα έχει τον Ιάσων Βασιλειάδη που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στο Strength and Conditioning (Προπόνηση Φυσικής Κατάστασης Αθλητών) του Πανεπιστημίου του Cardiff.

Στην Κ11 συνεχίζει την συνεργασία του με την ομάδα ένας εκ των κορυφαίων στις μικρές ηλικίες προπονητής στην Ξάνθη, ο πολύπειρος Μπάμπης Κορωνίδης(κεντρική φωτο) που θα έχει στο πλευρό του τον Οσκάν Χαλίλ που μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στην ΠΑΕ Ξάνθη μετά την πολύ καλή δουλειά που έκανε στα τμήματα Υποδομής της ΑΕ Ξάνθης

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Thanasis Parasxoudis, χαμογελάει, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Και στα δύο τμήματα διατηρείται ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Θανάσης Παρασχούδης.

Δείτε τις ημέρες και τις ώρες των προπονήσεων των δύο τμημάτων:

  • U11  > Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη   >  15.30 – 17.30
  • U13  > Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή  >  15.30 – 17.30

Share it