Search

Με “τεσσάρα” πέρασε στον 3ο γύρο του Europa League ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Αγχώθηκε για λίγο, όμως όταν έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Λομπιανίτζε στο 6’ (μετά από λάθος του Σίλβα) ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι την Καϊσάρ και πήρε με σχετική άνεση τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως σημειώνει το Κυπριακό σαιτ goal.philenews.com το τελικό 4-1 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων και τη διαφορά δυναμικότητας. Οι γαλαζοκίτρινοι του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Σαφώς βελτιωμένος ήταν ο ΑΠΟΕΛ όπως προαναφέραμε, πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και σιγά-σιγά αποκτά ομοιογένεια και θυμίζει ομάδα σχεδόν με όλη τη σημασία της λέξης, ωστόσο η Καϊσάρ δεν αποτελεί ισχυρό κριτήριο για να βγουν συμπεράσματα για τις πραγματικές δυνατότητες των γαλαζοκίτρινων.

Οι Καζάκοι προηγήθηκαν στο 6′ με τον Λομπιανίτζε μετά από λάθος του Σίλβα και εννέα λεπτά αργότερα (15′), ο Ντε Βινσέντι με πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Τα κάτω – πάνω έφερε ο Ανουάρ με λαπιαστο βολέ εκτός περιοχής στο 25′, ενώ στα αρχικά στάδια της επανάληψης (48′), ο Ατζίλι μετά από… σπόντα έσπρωξε την μπάλα από κοντά για το 3-1. Το… κερασάκι στην τούρτα της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, έβαλε ο Ντε Βινσέντι με εύκολο τρόπο στο 90′ + 4.

Στην προσπάθειά του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, οι γαλαζοκίτρινοι θα βρουν απέναντι τους την Ζρίνσκι από τη Βοσνία Ερζεγοβίνης.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Ενσούε, Σιέλης, Σάντος, Γουίλερ, Εντονγκαλά (85′ Νούχιου), Ανουάρ, Ζαχίντ, Κλωναρίδης (46′ Ατζίλι), Ντε Βινσέντι, Σαχάρ (58′ Τάαμαρι).

Καϊσάρ (Στόικο Μλαντένοφ): Ζάρουτσκι, Αμιρσέιτοφ (89′ Κασκέν), Γκραφ, Μαρότσκιν, Καΐροφ, Μπιτάνγκ, Ναρζιντάγιεφ (58′ Στανισάβλιεβιτς), Ταγκιμπέργκεν (85′ Γκουρμάν), Φεντίν, Λομπιανίντζε, Κόλεφ.

Share it