Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 17/9 έως και την Τετάρτη 23/9 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η νέα Οικογενειακή Περιπέτεια της Disney, «Μουλάν»της Νίκι Κάρο (Το Σημάδι της Φάλαινας, Άνιση Μάχη, Πρωταθλητές με Ψυχή, Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου) με τους ΓιφέιΛιου, Ντόνι Γιεν, Τζι Μα, Τζέισον Σκοτ Λι, Γιόσον Αν, Ρον Γιουάν, Γκονγκ Λι & Τζετ Λι στην υποτιτλισμένη έκδοση& τους Λητώ Αμπατζή, Νίκο Παπαδόπουλο, Τάνια Παλαιολόγου, Χρήστο Πλαΐνη, Τηλέμαχο Κρεβάικα, Παναγιώτη Αποστολόπουλο, Γιάννη Στεφόπουλο, Κατερίνα Γκίργκις & Λίλα Μουτσοπούλου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση:Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η HuaMulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η HuaJun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

Δείτε το υποτιτλισμένο τρέιλερ της ταινίας εδώ& το μεταγλωττισμένο εδώ.

Με υπότιτλους: Πέμπτη*, Τρίτη, Τετάρτη*: 19:30, Παρασκευή: 22:00, Σάββατο*, Δευτέρα: 22:15, Κυριακή: 19:45.

*3D

Μεταγλωττισμένο: Παρασκευή: 19:30, Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 17:00.

Ενώ μαζί μας το Θρίλερ της Marvel, «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» του Τζος Μπουν (Όλα για την Αγάπη, Το Λάθος Αστέρι) με τους Μέισι Γουίλιαμς, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Άλις Μπράγκα, Μπλου Χαντ & Χένρι Ζάγκα…

Υπόθεση:Η TwentiethCenturyStudios σε συνεργασία με τη MarvelEntertainment παρουσιάζει την ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι», ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες αλλά και η φιλία τους θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Τρίτη, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή: 00:30*, Σάββατο, Δευτέρα: 19:45, Κυριακή: 22:30.

*Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους.

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας εδώ.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας στοInstagram.

Share it