Search

Με Κυριάκο Κετσιεμενίδη στο τιμόνι η Κ19 της Ξάνθης! Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Κισά Ομέρ

Το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις τους τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης με αρκετά νέα πρόσωπα.

Φυσικά η αλλαγή στην διεύθυνση της Ακαδημίας με τον πρώην Ομοσπονδιακό της Κύπρου, Ρένο Δημητριάδη να αναλαμβάνει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας(θυμηθείτε ΕΔΩ), μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας έφερε και αρκετές αλλαγές στα τμήματα Υποδομής και τους προπονητές αυτών, άλλωστε η νέα διοίκηση του ΑΟΞ θέλει την “αναγέννηση” της Ακαδημίας στην οποία δίνει μεγάλη έμφαση.

Στο τιμόνι της ομάδας Νέων της Ξάνθης θα βρεθεί ο εκ των πλέον επιτυχημένων ξανθιωτών προπονητών την τελευταία πενταετία, με μεγάλες επιτυχίες τόσο στον πάγκο του Άρη Αβάτου όσο και σε αυτόν του Νέστου Χρυσούπολης στον πάγκο του οποίου την τελευταία διετία τερμάτισε δύο φορές στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι ιθύνοντες του συλλόγου βλέπουν στο πρόσωπο του πολλά υποσχόμενου και φιλόδοξου ξανθιώτη προπονητή την ιδανική επιλογή για την ομάδα Νέων και την προετοιμασία των παικτών για την συμμετοχή τους στην μεγάλη ομάδα. Άλλωστε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα έχει στενή συνεργασία και με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας, Τόνι Πόποβιτς.

Στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα είναι ο Κισά Ομέρ Κοράι, που από πέρσι βρίσκεται στην ομάδα της Ξάνθης όντας βοηθός του Αλέκου Μαλαδένη στην μεγάλη ομάδα, και πλέον θα είναι υπεύθυνος των τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων του συλλόγου.

  • U19  > Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή  >  17.30 – 19.30.

Share it