Search

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντινάμο Μπρεστ Προγνωστικά του Αγώνα

Μονή αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να υποδέχεται την Ντινάμο Μπρεστ στο «Μπλούμφιλντ Στέιντιουμ». Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ στο κουπόνι αποτελέσματα με την netbet bonus. Δείτε την επιλογή μου εδώ.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Αντιμετώπισε εύκολους αντιπάλους στους προηγούμενους γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε το καθήκον τις και στις δύο περιπτώσεις. Αρχικά κέρδισε με το καθαρό 2-0 τη Ρίγα της Λετονίας εντός έδρας, ενώ ακολούθησε εύκολο διπλό με 3-0 στη Λιθουανία, επί της Σουντούβα.

Για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα πάντως, η ομάδα του προπονητή Γιώργου Δώνη δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Στην πρεμιέρα έχασε από την Πετάκ Τίκβα με 2-1 εντός έδρας, ενώ έρχεται από εκτός έδρας 2-2 απέναντι στην Μπνέι Γιεχούντα. Ήδη υπάρχει έντονη γκρίνια προς το πρόσωπο του Δώνη.

ΝΤ. ΜΠΡΕΣΤ: Εντυπωσίασε στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κέρδισε με 6-3 την Αστάνα εντός έδρας, σε ένα ματς όπου είχε τον πρώτο λόγο και θα μπορούσε να κερδίσει με ευρύτερο σκορ. Στον επόμενο προκριματικό γύρο, αντιμετώπισε τη Σαράγιεβο, ξανά εντός έδρας. Εκεί, εμφανίστηκε ανώτερη από τους Βόσνιους και πήρε άξια την πρόκριση νικώντας με 2-1.

Το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει τρεις σερί νίκες, ερχόμενη μάλιστα από εκτός έδρας νίκη 4-2 επί της Ντινάμο Μινσκ. Στο πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως δεν τα πάει καλά για τα δεδομένα της, αφού βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Over τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Δείτε την καινούργια μας σελίδα με όλα τα καζίνο online.

Share it