Search

Επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα ο Θανάσης Ντίνας! Έπιασε μεταγραφικό 12αρι ο ΑΟΞ!!!

Στην ομάδα απο την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα επιστρέφει ο Θανάσης Ντίνας που είναι η 12η μεταγραφή που ολοκληρώνει η Ξάνθη.

Ο γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1989 στην Κομοτηνή, μεσοεπιθετικός επιστρέφει στον ΑΟΞ μετά απο μια δεκαετία και παρουσία σε Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Τρίκαλα και ΟΦΗ, για να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου για άμεση επιστροφή της Ξάνθης εκεί που ανήκει.

Ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός που αναδείχθηκε απο την Ακαδημία Μεσούνης των Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη ανδρώθηκε στην Ακαδημία του ΑΟΞ και το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης οπού αγωνίστηκε σε ένα ματς, για 54′ λεπτά στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ζάκυνθο οπού μέτρησε 51 συμμετοχές σκοράροντας και δύο τέρματα. Παρά τις καλές εμφανίσεις του η επιστροφή του στην Ξάνθη δεν σημαδεύτηκε με παραμονή αλλά αποχώρησε ως ελεύθερος για την Παναχαϊκή.

Στα πράσινα από το καλοκαίρι ο Ντίνας - Super League 1 - Athletic Radio 104,2Στους Πατρινούς ο Ντίνας πραγματοποίησε 2,5 τρομερά χρόνια με 82 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας και 12 τέρματα και έχοντας επίσης διψήφιο αριθμό ασίστ, μάλιστα το 2012 αναδείχθηκε ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της Football League. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στην Παναχαϊκή έφεραν την μεγάλη μεταγραφή τον Γενάρη του 2013 στον Παναθηναϊκό. Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στους “πράσινους” είχε την ευκαιρία και για τις πρώτες του Ευρωπαϊκές εμφανίσεις(6 παιχνίδια), μετρώντας συνολικά 46 συμμετοχές οπού σκόραρε 3 τέρματα και είχε και 6 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε απο τον Παναθηναϊκό για τον Πλατανιά οπού αγωνίστηκε για δύο χρόνια μετρώντας 41 συμμετοχές οπού σκόραρε και δύο γκολ, για να ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2017 η παρουσία του στα Τρίκαλα όπου έμεινε για έξι μήνες μετρώντας 11 συμμετοχές. Τον Γενάρη του 2018 επέστρεψε στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ οπού έκανε δύο τρομερές σεζόν βοηθώντας τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στην Super League 1, έχοντας στο φανταστικό εξάμηνο παρουσίας του στην Β’ Εθνική 10 γκολ και 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές. Στην διετή παρουσία του στους Κρητικούς στην Super League μέτρησε 25 συμμετοχές, οι 23 την σεζόν 2018-2019 βοηθώντας την ομάδα του ΟΦΗ να μείνει στην κατηγορία ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσεις για αρκετό καιρό.

Πλέον υγιείς και με σκληρή δουλειά το καλοκαίρι ώστε να γυρίσει πιο δυνατός ο Κομοτηναίος χαφ επιστρέφει στην Ξάνθη με στόχο να συμβάλει και αυτος στην αναγέννηση του συλλόγου και με την εμπειρία του να βοηθήσει τον ΑΟΞ να επιστρέψει στην Super League 1

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η 12η μεταγραφή που ολοκληρώνει ο ΑΟΞ μετά την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) , Κώστα Τσαμούρη(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Σιατραβάνη(δείτε ΕΔΩ), Μάρκο Τεσίγια(δείτε ΕΔΩ)Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(δείτε ΕΔΩ), Κωνσταντίνο Βαλμά(δείτε ΕΔΩ), Θανάση Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ) και τους δύο νεαρούς Κύπριος Στυλιανό Κωνσταντίνου και Μιχάλη Κυριάκου(δείτε ΕΔΩ)

Ενώ μέχρι την Κυριακή αναμένονται στα Πηγάδια τουλάχιστον ακόμη 2 παίκτες η μεταγραφή των οποίων θα ολοκληρωθεί τυπικά και θα ενσωματωθούν αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας.

Share it