Search

Ενεργοποίησε νέα μεταγραφική “βόμβα” με Χαριτίδη η Ελπίδα Γενισέας!

Σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ελπίδα Γενισέας που έντυσε στα “πράσινα” τον πολύπειρο ξανθιώτη μεσοεπιθετικό με παραστάσεις απο επαγγελματικό επίπεδο, Αντώνη Χαριτίδη.

Ο 28χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και φόρεσε κατά σειρά την φανέλα των Εθνικό Γαζώρου, Νέστου, Φωκικού, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκη και απο το 2016 επέστρεψε στην Ξάνθη φορώντας την φανέλα των Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου ενώ την τελευταία διετία συνέχισε να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική φορώντας την φανέλα των Κεραυνού Πέρνης και Νέστου Χρυσούπολης, ενώ πέρσι αγωνίστηκε για δύο μήνες έως την διακοπή λόγο Covid-19 στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Να σημειώσουμε πως ο Χαριτίδης ήδη έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ελπίδας καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει γρήγορα λογαριασμό σκοράροντας στο ματς της πρεμιέρας με Βιστωνίδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: “Η Ελπίς Γενισέας καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Χαριτίδη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες! #welcome

Share it