Search

Επιστρέφει ως φαντάρος στην Κομοτηνή και τον ΓΑΣ ο Στράτος Ιορδάνογλου!

Μετά την σπουδαία μεταγραφή του Ανδρέα Περρή(δείτε ΕΔΩ) ο ΓΑΣ ολοκλήρωσε ακόμη μια πολύ σημαντική μεταγραφή που τον δυναμώνει πολύ στην θέση των γκάρντ, κάνοντας ξανά δικό του τον Στράτο Ιορδάνογλου.

Ο Ιορδάνογλου που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία θα φορέσει ξανά την φανέλα του ΓΑΣ μετά την παρουσία του την σεζόν 2018-2019, προερχόμενος απο μια καλή σεζόν πέρυσι στον Λεύκιππο.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Ιορδάνογλου αναφέρει:

Ο Στράτος Ιορδάνογλου, ένας γνώριμος της ομάδας μας, καθώς αγωνίστηκε μαζί μας τη σεζόν 2018-19 όπου συνέβαλε στην άνοδο στη Β εθνική, είναι από φέτος πάλι μέλος της οικογένειας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο Στράτος είναι 23 ετών και με ύψος 1,87 παίζει στη θέση του point guard και φέτος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα ξεκίνησε με την ομάδα της Προοδευτικής και το 2011 έως το 2016 αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ως παίδας με την ομάδα του Ικάρου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας. Ως έφηβος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2015), ενώ συγχρόνως αγωνιζόταν στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης συμμετείχε σε δυο Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα. Την περίοδο 2016-17 και 17-18 αγωνίστηκε στη Β εθνική με τη ΧΑΝΘ και την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ πέρσι βοήθησε τον Λεύκιππο Ξάνθης να ανέβει στη Β εθνική.

Share it