Search

Σούπερ διπλό για Πετεινό, πλήρωσε τις απουσίες το Δροσερό!

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Άρης Πετεινού που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν και μετά την επιβλητική εξάρα επί του Άτλα και την μεγάλη πρόκριση επί της Ασπίδας κατάφερε να φύγει με σπουδαίο τρίποντο και απο την έδρα του Φίλιππου Δροσερού.

Η ομάδα του Τάσου Νοεφυτίδη είχε εξαιρετική παρουσία έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Καμπουρίδη στο 40′, αρκετές καλές στιγμές που βρήκαν απέναντι έναν εξαιρετικά σταθερό Χατζηγεωργίου μέχρι το 70′ οπού ο Γιώργος Φλώρος σκόραρε το “χρυσό” τέρμα της νίκης.

Απο την άλλη η ομάδα του Ρωμανού Κοντογιαννίδη παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ήταν αρκετά δημιουργηκή έχοντας αρκετές στιγμές απέναντι στον πολύ καλό Γιουνούζογλου, όμως το γκολ έλειψε απο το Δροσερό που μοιραία γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν. Να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Φίλιππου καλείται να βρει λύσεις στις σημαντικές απουσίες καθώς  τόσο οι Τζεσούρ Ρεφίκογλου και Αρκάν Σαλήογλου που βρίσκονται για δουλειά στην Ολλανδία όπως και οι Ερσάλ Χασάνογλου και Παναγιώτης Καρατζας που είναι νεοσύλλεκτοι φαντάροι θα λείψουν απο αρκετά ματς. Στο ματς με τον Αρη ελειπε λόγω εργασίας και ο Κυριάκος Κοντογιαννίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πετεινού θα παίξει στην Λεύκη κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης με στόχο το 3/3, ενώ ο Φίλιππος θα δώσει ξανά εντός έδρας ματς υποδεχόμενος στο Δροσερό την Ασπίδα Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σπύρο Σπάρταλη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Χατζηγεωργίου, Μουμίν Ντ., Τσιλιγκρός, Ρετζέπογλου, Αλήογλου Μπ., Κοκόμπελης(60′ Αλήογλου Κ.), Τσακίρ Τζέμ(30′ Κοντογιαννίδης Κυρ.), Εφεντόπουλος, Κοντογιαννίδης Κλ., Κιολλού Σ.(65′ Χαλήλογλου Τ.)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Γιουνούζογλου, Κούτρας Ν., Ρέβης, Θεοδωρίδης Χ., Σαρηγιαννίδης Αλ., Παυλίδης, Φλώρος(90′ Νικολαίδης), Πουτακίδης, Καμπουρίδης(67′ Νεανίδης), Δασκαλάκης(77′ Δαηλίδης), Τυριακής(85′ Χρυσικόπουλος)

Share it