Search

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν οι αθλητές πινγκ πονγκ του Εθνικού

Τόσο όμορφα και ταυτόχρονα τόσο “διαφορετικά” η φετινή προετοιμασία των αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έφτασε στο τέλος της. Μετά από αρκετά χρόνια και λόγω των ειδικών συνθηκών η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη.

Η προετοιμασία διήρκησε 3 εβδομάδες και περιελάμβανε προπονήσεις φυσικής κατάστασης στο πάρκο Εγνατία, προπονήσεις στο τραπέζι, καθώς και προπονήσεις ενδυνάμωσης σε γυμναστήριο και πισίνα. Μέσα σε ένα άριστο κλίμα συνεργασίας με ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία βάζοντας τα θεμέλια για την αγωνιστική χρονιά του ακολουθεί.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Δεληγιάννη Δάφνη για τις προπονήσεις που έγιναν στην πισίνα του ξενοδοχείου Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis, την ψυχολόγο κ. Μπασδάνη Λίλιαν για το μικρό ”σεμινάριο” που πραγματοποιήθηκε στους αθλητές της ομάδας, όπως και το γυμναστήριο ”Εν Σώματι” για την συνεργασία» αναφέρει ο Εθνικός.

Share it