Search

Οι 7 αντίπαλοι της Κ17 της Ξάνθης και ο αντίπαλος στην πρεμιέρα!

Όπως αναμενόταν και σας προανείγγειλε το Sportsaddict η Super League 1 αποδέτηκε το αίτημα της Ξάνθης για συμμετοχή των τμημάτων Κ17 και Κ15 της στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα(δείτε ΕΔΩ).

Έτσι η ομάδα Κ17 του ΑΟΞ που ξεκινά την Τετάρτη την προετοιμασία της θα λάβει κανονικά μέρος στο κορυφαίο για αυτή την ηλικιακή κατηγορία πρωτάθλημα στην χώρα, οπού οι ξανθιώτες θα έρθουν αντιμέτωποι με άλλες 7 ομάδες στον Βόρειο όμιλο.

Πιο συγκεκριμένα η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα, Λαμία, Παναιτωλικό και Βόλο. Με τους ξανθιώτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, αν και η Ξάνθη έχει ζητήσει και λογικά θα πάρει παράταση τουλάχιστον δύο εβδομάδων μέχρι να δώσει το πρώτο ματς. Με το πρώτο της ματς λογικά να ορίζεται για τις 10 Οκτωβρίου.

Στο Νότιο όμιλο θα μετέχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ αλλά και ο Πανιώνιος που όπως και η Ξάνθη παρά τον υποβιβασμό δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 1 Κ17.

Share it