Search

Θα το παλέψει ο ΠΑΟΚ για το 1.87!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Μάθε τι είναι το Arbitrage στοίχημα

Η Πούμας την Κυριακή έκανε το χρέος, εμφανίστηκε ξανά πολύ δυνατή σε εντός έδρας ματς και πήρε τη νίκη με 3-0 επί της Ατλ. Σαν Λουίς. Με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα την μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα.

Η ομάδα του Φερέιρα ξέρει ότι έχει πάρα πολύ υψηλό εμπόδιο μπροστά της, καθώς οι «αετοί» της Λισαβόνας είναι πανίσχυροι. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει όμως ήδη δύο επίσημα παιχνίδια, όπου κέρδισε σε αμφότερα. Ειδικά απέναντι στην Μπεσίκτας ήταν απολαυστικός και την κέρδισε εύκολα με 3-1. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση η Μπεσίκτας με την Μπενφίκα, η οποία έχει τον Ζεσούς ξανά στον πάγκο. Προσωπικά του έχω αδυναμία, αλλά η ομάδα του δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας ακόμα. Ειδικά τα λάθη στην άμυνα είναι κανόνας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει ένταση στο παιχνίδι του και να πιέσει τους Πορτογάλους, αλλά με πλάνο, διότι στην αντεπίθεση η ομάδα του Ζεσούς είναι κίνδυνος – θάνατος.

Εκτίμηση: Παρότι παίζονται πολλά σε αυτό το ματς, πολύ δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο και το να σκοράρουν οι δύο ομάδες, πληρώνει στο 1.87.

Share it