Search

Δεν θα γίνουν τα παιχνίδια του διημέρου 19-20 Σεπτεμβρίου στην ΕΠΣ Ξάνθης!

Στην ματαίωση των αγώνων του διημέρου 19-20 Σεπτεμβρίου για την 3η αγωνιστική στην Α’ και την πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην σχετική ενημέρωση της Ένωσης αναφέρεται: “Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των σωματείων στα γραφεία της Ένωσης. ”

Αφορμή φαίνεται πως αποτέλεσε το γεγονός πως ελάχιστες ομάδες σε αυτούς τους πρώτους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τήρησαν τα απαιτούμενα μέτρα ενάντια στον Covid, ενώ παρότι υποτίθεται πως τα ματς θα έπρεπε να είναι κεκλεισμένων των θυρών στα περισσότερα είχε κανονικά κόσμο και σε μερικά μάλιστα υπερβολικά πολύ κόσμο,  και έτσι η Ένωση προχώρα στην ματαίωση των αγώνων του διημέρου περισσότερο σαν προληπτικό μέτρο και θα προχωρήσει σε άμεσο κάλεσμα των συλλόγων για συγκέντρωση και ενημέρωση για τις διαδικασίες ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς νέα προβλήματα

Share it