Search

Έκανε το “κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του Περρή απο τον Ολυμπιακό ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή που έκανε δικό της τον Κομοτηναίο πρώην γκάρντ του Ολυμπιακού, Ανδρέα Περρή!

Ο 18χρονος Περρής που ξεκίνησε το μπάσκετ απο τον Αίαντα Κομοτηνής και απο τα 13 του έκανε το μεγάλο βήμα αρχικά για την ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα και εν συνεχεία για τον Ολυμπιακό. Ο ταλαντούχος Κομοτηναίος καλαθοσφαιριστής όντας και εξαίρετος μαθητής πέρασε στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΓΑΣ και τον έντυσε στα χρώματα και προσέθεσε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι ενόψει Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ένα παιδί της πόλης μας αποφάσισε να επιστρέψει στην Κομοτηνή και να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Ανδρέας Περρής από τον Ολυμπιακό, αποτελεί μια μεγάλη μεταγραφή για τον ιστορικό μας σύλλογο.

Ο Ανδρέας ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αία Κομοτηνής αλλά σε πολύ μικρή ηλικία (13 χρονών) μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε προπονήσεις με σημαντικούς προπονητές. Στα 15 του, αγωνίστηκε στη ΔΕΚΑ του Χατζηβρέττα και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Εκεί αγωνίστηκε ένα χρόνο κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο εφήβων (αν και παίδας) για να ξαναγυρίσει στη Θεσσαλονίκη παίζοντας στη ΧΑΝΘ και κατακτώντας το Παννελήνιο σχολικό πρωτάθλημα με την κολλέγιο Μαντουλίδη. Την περσινή χρονιά ο Ανδρέας ξαναγύρισε στον Ολυμπιακό κατακτώντας την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Ολοκληρώνοντας την τρίτη Λυκείου, πέρασε στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης και αυτό στάθηκε αφορμή για να επιστρέψει στην Κομοτηνή αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ο 18χρονος αθλητής μας έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard

Share it