Search

Τρέχουν να προλάβουν!

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Μάθετε πως να κερδισετε στη ρουλετα

Σήμερα έχουμε επανέναρξη του Τσάμπιονς λιγκ Ασίας στο ουδέτερο έδαφος του Κατάρ. Τα προβλήματα λόγω της πανδημίας είναι πάρα πολλά. Η Αλ Ουέχντα για παράδειγμα δεν ταξίδεψε στο Κατάρ (και μάλλον θα αποκλειστεί)  να παίξει με την Εστεγλάλ διότι όλη σχεδόν η ομάδα έχει προσβληθεί.

Έχουμε την αναμέτρηση της νυν κατόχου του τίτλου Αλ Χιλάλ της Σ.Αραβίας με την Παχτακόρ από το Ουζμπεκιστάν. Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση από ώρα σε ώρα στους Σαουδάραβες, οριακά θα προλάβουν το ματς. Ο λόγος έχει να κάνει με τα κρούσματα που ξεπηδούν συνεχώς και μπαίνουν καραντίνα.  Χτες το απόγευμα ήταν 6 (οι 5 ήταν  παίκτες) αλλά χτες βράδυ εμφανίστηκε και 6ο. (ο Αλ Αμπέντ  Μ, 13/2). Από αυτούς τους 6, οι 3 είναι βασικοί (ΑΛ Μπαρκ Α, 20/1, Αλ Φαράχ Μ, 19/2, Αλ Σεχτί Ε, 20/4) και ο άλλος ημιβασικός (ο ΑΛ Αμπεντ). Νεότερο επίσης πρόβλημα ότι υπάρχει  και ένας τραυματίας (ο Αλ Ολαγιάν Α, 12/1), αλλά τουλάχιστον υπάρχει και το θετικό της επιστροφής ενός βασικού μέσου (Μ.Κανό Μ, 20/1). Το πρόβλημα του Λουστέσκου (ο κόουτς της Αλ Χιλάλ) είναι πρώτα στο δεξί άκρο της άμυνας και μετά στις άλλες γραμμές. Συνεπώς  για την Αλ Χιλάλ θα επιστρατευτούν  δευτέρες επιλογές (Κουρντί, Ντοσαρί) .

Εκτίμηση: Οι Ουζμπέκοι δεν έχουν θέματα και όσο κι αν στη θεωρία είναι αουτσάιντερ θέλουν προσοχή.  Προσοχή επίσης θέλουν και οι δηλώσεις του Λουτσέσκου που ανέφερε πως η ομάδα του πάει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Όταν θες νίκη λες, πάω για νίκη. Όταν δεν θέλεις να χάσεις λες, θετικό αποτέλεσμα. Υπό αυτό το πρίσμα χαμηλό  μπετ με χαμηλό κατά το δυνατόν ρίσκο.

Share it