Search

Το μήνυμα των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Μαρινάκη για το φινάλε καριέρας του Τοροσίδη!

Ευχαριστήριο μήνυμα για τον Βασίλη Τοροσίδη έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media.Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον έμπειρο αμυντικό για τη μεγάλη και πολυετή προσφορά του στους «ερυθρόλευκους», επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως ο «Τόρο» θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά από άλλο πόστο.

Ο 35χρονος Ξανθιώτης μπακ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, με τους «ερυθρόλευκους» να γράφουν χαρακτηριστικά: «Ένας αληθινός ΑΡΧΗΓΟΣ, ένας αληθινός ΘΡΥΛΟΣ. Σε ευχαριστούμε για όλα Βασίλη».

Απο την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έγραψε: «Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφαλαίο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

Share it

Μία Απάντηση

  1. Αποφάσισε ποιο είναι το σπίτι του!Η πόρτα του ΑΟΞ δε θ’ανοίξει ποτέ γι’αυτόν ξανά!Ήταν κι οι ατυχείς δηλώσεις πριν 2 χρόνια σε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ πως στην Ελλάδα θα γυρνούσε μόνο για την Ξάνθη.Αδιάφορος πλέον και ξένο σώμα!