Search

Με Smith έκλεισε το προπονητικό τιμ της Ξάνθης! Ποιος είναι ο νέος γυμναστής του ΑΟΞ

Προσωπική επιλογή του νέου προπονητή της Ξάνθης, Τόνι Πόποβιτς, είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας Σκότ Σμίθ, που αποχώρησε απο τον Περθ Γκλόρι για να τον ακολουθήσει στην Ξάνθη οπού ήδη έφτασε και πιάνει άμεσα δουλειά.

Ο κάτοχος bachelor απο το Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ και master του Edith Cowan University Αυστραλός γυμναστής που έχει συνεργαστεί ξανά με τον Πόποβιτς τόσο στην Western Sydney Wanderers FC όσο και πέρσι στην Perth Glory Football Club με τον Αυστραλοκροάτη τεχνικό να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον 40χρονο γυμναστή για τον οποίο μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Ανέστη Τσετινέ ενώ το πολύ καλό όνομα που έχει ο Σμίθ στην Αυστραλία είναι και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μπίλ Πάπας τον έπεισε να αποχωρήσει απο την Γκλόρι και να ταξιδέψει και αυτός στην Ξάνθη.

Να σημειωθεί πως ο Σμιθ πέρα απο το ποδόσφαιρο ασχολείται και το ράγκμπι, που άλλωστε είναι πολύ διαδεδομένο στην Αυστραλία, και μάλιστα ήταν και γυμναστής στην Ομοσπονδία της χώρας. Απο το 2013 έως το 2015 εργάστηκε στην Newcastle Jets , απο το 2015 έως το 2018 συνεργάστηκε με τον Πόποβιτς όπως και τον Κάλατς στην Western Sydney Wanderers FC, την σεζόν 2018-2019 εργάστηκε στην Brisbane Roar FC, ενώ πέρσι συνεργάστηκε ξανά με τον Πόποβιτς στην Perth Glory. Πέρα απο γυμναστής σε όλες ήταν και Υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, οπού στην Ξάνθη θα έχει συνεργασία με τον Σωτήρη Αρσένη. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΜΙΘ

Share it