Search

Μόνο στις 14/9 κλειστή η εστίαση στην Αλεξ/πολη, διαχώρισε τη θέση του από την ανακοίνωση του ΠΑΣΚΕΔΙ το τοπικό σωματείο

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ανακοίνωση ενός πανελλαδικού συνδικαλιστικού σωματείου εστίασης, συγκεκριμένα του ΠΑΣΚΕΔΙ, το οποίο κάνει λόγο για καθολικό κλείσιμο της εστίασης από τις 16 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα σε τοπικό επίπεδο έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες ότι στις 14 Σεπτεμβρίου από τις 06:00 το πρωί έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα θα κλείσουν συμβολικά όλες οι επιχειρήσεις εστίασης στον Έβρο διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του μέτρου του μειωμένου ωραρίου και για μια σειρά ακόμη αιτημάτων του κλάδου τα οποία δεν έχουν μέχρι στιγμής εισακουστεί.

Εύλογα δημιουργήθηκε μια σύγχυση στην τοπική αγορά αναφορικά με τα δύο σενάρια και για αυτό τον λόγο το focustonevro.gr συνάντησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Νίκο Γεωργιάδη προκειμένου να διευκρινίσει τι ακριβώς θα πράξουν τα καταστήματα εστίασης στον Έβρο.

Ο κ. Γεωργιάδης στην δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι τα καταστήματα εστίασης του Έβρου θα εμμείνουν στην αρχική τους εξαγγελία για συμβολικό κλείσιμο μόνο την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την συγκεκριμένη ενέργεια ως κίνηση απόγνωσης, καθώς η μόνη μέριμνα που έχει ληφθεί από πλευράς Πολιτείας για τον κλάδο μέχρι στιγμής είναι η υποχρεωτική μείωση του ενοικίου. Επίσης ο ίδιος επεσήμανε πως αναμένουν τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ προκειμένου να ζυγίσουν τις όποιες επόμενες κινήσεις τους. Δείτε την δήλωση του κου Γεωργιάδη:

Share it