Search

Το πρώτο «Clasico» της χρονιάς έχει φαβορί!

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Διάβασε όλα τα προγνωστικα στοιχηματοσ για σημερα

Ένα σουτ μακριά από το ταμείο ήμασταν χθες, με τον Νίκολα Μίροτιτς να μένει στους 13 πόντους, σε ένα παιχνίδι που το σκορ έμεινε πιο χαμηλά από το αναμενόμενο και που ο Ισπανός δεν πήρε τις προσπάθειες που περίμενα (5/7 σουτ και 3/4 βολές).

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πέρασαν τα εμπόδια των Τενερίφη και Μπασκόνια και έτσι σήμερα θα δούμε το πρώτο από τα πολλά classico της φετινής σεζόν! Η Ρεάλ είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τενερίφη, με διψήφια διαφορά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ η «Μπάρτσα» ζορίστηκε περισσότερο, αλλά κατάφερε να πετάξει εκτός τελικού της Μπασκόνια στο ντεμπούτου του άστοχου (1/9 σουτ), αλλά πολύ καλού στον τομέα της δημιουργίας (8 ασίστ), Νικ Καλάθη.

Στα μάτια μου, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισα για τη νίκη, καθώς εκτός από το ότι διατήρησε τον κορμό της από πέρυσι, εξακολουθεί να έχει στον πάγκο τον Πάμπλο Λάσο και ουσιαστικά ό,τι βλέπουμε είναι μια συνέχεια από τα προηγούμενα χρόνια. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο και τον Νικ Καλάθη στο παρκέ και προφανώς χρειάζεται χρόνο, ενώ είναι αποδυναμωμένη στην περιφέρεια με τις απουσίες των Κόρι Χίγκινς και Κάιλ Κούριτς από τον σημερινό αγώνα.

Είναι νωρίς στην χρονιά και ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων, ωστόσο δίνω προβάδισμα στον άσο του 1.81.

Share it