Search

Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά!

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται το Βόλο στο «Στάδιο Περιστερίου». Το ματς θα διεξαχθεί στις 18:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στο Sentragoal

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Από την αρχή μέχρι και το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, δεν έπεισε με τον τρόπου που προσέγγιζε τα παιχνίδια και έμεινε δίκαια εκτός της πρώτης 6άδας. Συγκεκριμένα, τερμάτισε στην 8η θέση του πίνακα, κάνοντας έτσι τη χειρότερη πορεία της στην τελευταία πενταετία.

Για τη φετινή σεζόν, έχει θέσει σαφώς υψηλότερους στόχους και για αυτό συνεργάστηκε με τον κόουτς Κάναντι για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Έντονες ήταν οι μεταγραφικές της κινήσεις. Ξεχώρισε ο δανεισμός του κίπερ Γιαννιώτη (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και οι αποκτήσεις του στόπερ Γκαλβάο (Ίνγκοσλαντ) και του μεσοεπιθετικού Μουνίθ (ΝΠΣ Βόλος).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Άκρως ικανοποιητική ήταν η πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα. Ως νεοφώτιστη, κατάφερε να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική και εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία. Φέτος, θα πορευτεί με τον 37χρονο Ισπανό Άνχελ Λόπες στον πάγκο της, τεχνικός ο οποίος δεν έχει να επιδείξει κάτι το τρομερό στην μικρή προπονητική του καριέρα.

Εντελώς διαφορετικό είναι το ρόστερ της από πέρυσι. Από τις αφίξεις, ξεχώρισαν οι μεσοεπιθετικοί Μαρτίνες (Άρης) και Νίνης (Χαποέλ Ασκελόν), αλλά και ο φορ Περέα (ΠΑΟ).

ΠΡΟΤΑΣΗ στο στοίχημα live με την Championsbet.

Διαβάστε την επιλογή μου στο Sentragoal.

Share it