Search

Αίτημα της Ξάνθης για συμμετοχή των τμημάτων Κ17 & Κ15 στην Super League 1!

Αίτημα προς την Super League 1 για συμμετοχή των τμημάτων Κ17 και Κ15 της στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα κατέθεσε η ΠΑΕ Ξάνθη, που άλλωστε έχοντας ως στόχο την άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία θέλει τα τμήματα Εφήβων και Παίδων της να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SA η ξανθιώτικη ΠΑΕ με αίτημα της, απο την στιγμή που έγινε και πέρσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζητά για διευκόλυνση της Λίγκας που έτσι και αλλιώς έχει πρόβλημα συμμετοχών σε αυτά τα ηλικιακά πρωταθλήματα τα τμήματα της να συμμετέχουν κανονικά στην Super League 1 καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχων ηλικιακών πρωταθλημάτων στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αίτημα που πάντως αναμένεται να γίνει δεκτό. Όπως και το δεύτερο αίτημα της ξανθιώτικης ομάδας αφορά καθαρά το πρωτάθλημα Κ17 που ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου, οπού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict η ΠΑΕ Ξάνθη ζήτησε να της δοθεί και μια μικρή παράταση 2-3 εβδομάδων για τα δικά της ματς καθώς λόγω των εξελίξεων στην ξανθιώτικη ομάδα με μπαράζ και ιδιοκτησιακό μόλις την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία το τμήμα.

Να σημειώσουμε πως όπως μαθαίνει το SA το πρωτάθλημα Κ17 θα γίνει και φέτος σε δύο ομίλους(Βορρά και Νότο), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα Κ15 καθώς υπάρχει μικρός αριθμός ομάδων και δεν έχει εκδοθεί ακόμα η προκήρυξη του πρωταθλήματος, οπότε όλες οι ομάδες ανάμεσα τους και η Ξάνθη είναι σε αναμονή.

Share it