Search

Στο “δεύτερο” μέρος βρήκε τα γκολ πρόκρισης η Διομήδεια, άρεσε στο πρώτο του ματς ο ΑΟ Κότινου!

Με τον Απόλλωνα Διομήδειας να βρίσκει τα γκολ που του έδωσαν τη νίκη-πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης στο παιχνίδι του Κατραμίου, που ωστόσο έκλεψε τις εντυπώσεις η πολύ καλή εμφάνιση στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι του ΑΟ Κότινου.

Η νεοσύστατη ομάδα του Ερσάν Καντουχάρι έβγαλε εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο τόσο στο πρώτο μέρος καταφέρνοντας να ανταγωνιστεί μια ομάδα που είναι δύο κατηγορίες παραπάνω απο αυτήν, αλλά και στο δεύτερο με την εμπειρία του Απόλλωνα να είναι αυτή που του έδωσε τη νίκη. Στο 47′ ο πολύπειρος Σταύρος Βασιλειάδης μετά το πρωτάθλημα σκόραρε και στο Κύπελλο, για να έρθει στο 80′ ένα αυτογκόλ σε μια άτυχη στιγμή για την άμυνα του Αθλητικού Ομίλου Κότινου έφερε το τελικό 2-0

Στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στους Τοξότες τον Αετό. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του θείου του προπονητή του ΑΟ Κότινου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τριαντάφυλλος Μολώνης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ασικίδης.

Α.Ο. ΚΟΤΙΝΟΥ: Γκιρετλή, Ζουμπούλ(70′ Καπζά Μ.), Καπζά Φ.(85′ Καπζά Τ.), Τζιχάν, Βασιλείου, Τσιτάκ Ε., Κούλα, Μέκερα, Γεωργιάδης, Τόλιας, Ελευθεριάδης Ι. (60′ Πιλέ Χ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μεμέτογλου, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρίδης(62′ Λαζαρης), Κετίπης, Λεοντίδης Ηλ., Ταχτσίδης, Παπαδόπουλος Δ., Ζορίνοφ(65′ Αχταρίδης), Μιχαηλίδης(85′ Αναστασιάδης), Καρύδης, Βασιλειάδης Στ. (85′ Λιόντος Ε.).

Share it