Search

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός! Τέταρτος χαμένος τελικός στην σειρά για την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε το τρόπαιο για 28η φορά στην ιστορία του, στο τελευταίο παιχνίδι του Βασίλη Τοροσίδη(δείτε ΕΔΩ).

Το γκολ που έκρινε την τελευταία αναμέτρηση του θεσμού 2019-2020 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πέτυχε ο Ραντζέλοβιτς (MVP του αγώνα) στο 9ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του Καμαρά, ενώ οι νικητές έχασαν πέναλτι στο 57’ έπειτα από την εκτέλεση του Ελ Αραμπί που απέκρουσε ο Τσιντώτας.

Αυτός είναι ο τέταρτος χαμένος τελικός για την ΑΕΚ, με τον Κομοτηναίο αρχηγός της Πέτρο Μάνταλο να φτάνει για ακόμη μια χρονιά στην πηγή χωρίς όμως να καταφέρνει να σηκώσει το Κύπελλο. Πριν από την έναρξη του τελικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ολλανδός Μπγιορν Κάιπερς.

AEK: Τσιντώτας, Μπακάκης (62’ Παουλίνιο), Λόπες Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Βέρντε (62’ Αλμπάνης), Αντρέ Σιμόες (80’ Μαχαίρας), Μάνταλος, Λιβάγια, Νέλσον Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί (90’+1’ Φορτούνης), Μπρούνο, Μασούρας, Μπα, Βαλμπουενά (76’ Καφού), Τοροσίδης (80’ Σεμέδο), Σισέ, Ραντζέλοβιτς.

Share it