Search

Photos: Αγχώθηκε στο τέλος αλλά πήρε μεγάλη πρόκριση κόντρα σε Ζυγό η Κεντητή!

Σπουδαία νίκη-πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης πέτυχε η Κεντητή που επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή Ζυγού, σε ένα ματς με δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες.

Σε όλο το πρώτο μέρος η Κεντητή ήταν αυτή που είχε την ουσία, και με τους Χακάν Μιλαχήμ στο 16′ και τον Οκάν Μουσσάογλου στο 44′ πήρε μεγάλο προβάδισμα νίκης κόντρα στον Ηρακλή που είχε τις ευκαιρίες του όμως αρχικά ο Σιακήρογλου και στο φινάλε του ματς το δοκάρι σταμάτησαν τις προσπάθειες του Πιλτικάκακη.

Και πάνω που θα περίμενε κανείς αντίδραση απο τον Ηρακλή η ομάδα του Νίκου Βιδάκη αιφνιδίασε τους αντιπάλους της και στο 47′ με τέρμα του Ονούρ Ισμέτογλου έκανε το 3-0. Η ομάδα του Ζυγού προσπάθησε να αντιδράσει και στο 50′ κατάφερε να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι  του Κωφίδη για το 3-1, πίεσε στη συνέχεια όμως το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να διαμορφώσει το τελικό 3-2 με τέρμα του Πανέρη στο 80′.

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Κεντητής που πήρε σπουδαία πρόκριση και στην Β’ φάση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ξάνθης, ψάχνει να βρει τα πατήματα του το νεανικό σύνολο του Κώστα Τερζανίδη που σκοράρει άνετα όμως δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Τόσκας

ΚΕΝΤΗΤΗ: Σιακήρογλου Τ., Σαδουλά Ογλού, Αλατζά, Αδέμογλου Ε., Ρεσήτογλου Ενίς, Καραοσμάν Ν.(66′ Ραμαδάν Ο.), Τζεμήλογλου Ε., Μιλαχήμογλου Χακάν, Μουσά Ογλού Χ.(89′ Αλή Κιουτσούκ), Χιλμή Ογλού(87′ Ρασήτογλου Γκ.), Ισμέτογλου Ο.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΖΥΓΟΥ: Ρούσσος, Τενεκές, Αλή Τζεμαλή (46′ Παπαδόπουλος), Μπουναρτζής, Ευθυμιάδης, Πανέρης, Χαλκίδης, Ασλανίδης (46′ Χασιώτης), Πιλτικάκης, Δημητριάδης, Κωφίδης

Share it