Search

Στον Απόλλωνα Σμύρνης και ο έτερος πρώην αρχηγός του ΑΟΞ Δήμος Μπαξεβανίδης!

Στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του και ο έτερος πρώην αρχηγός του ΑΟΞ, Δήμος Μπαξεβανίδης.

Ο Κομοτηναίος μπακ, μετά την λύση του συμβολαίου του και την αποχώρησή του από την Ξάνθη, έπειτα από 9 συνεχόμενα και 13 συνολικά χρόνια, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον Απόλλων Σμύρνης, εκεί όπου θα έχει συμπαίκτη εκ νέου, τον άλλο πρώην αρχηγό του ΑΟΞ Χρήστο Λισγάρα.

Ο Μπαξ μέτρησε 218 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ξάνθης σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καταφέρει μάλιστα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Λάρισα να μπει στο τοπ6 των κορυφαίων παικτών της ομάδας σε συμμετοχές στην Super League! Απο τις μεγαλύτερες στιγμές για τον ίδιο αποτελούν αναμφισβήτητα το διπλό στο Λίνφιλντ που ήταν όχι μόνο η πρώτη νίκη της Ξάνθης στην Ευρώπη αλλά και η παρθενική της πρόκριση(!), ενώ σίγουρα ξεχωριστό μέρος έχει και η συμμετοχή του στην μαγική πορεία έως τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το 2015.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινωνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δήμου Μπαξεβανίδη. Γεννημένος στις 14 Απριλίου 1988, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ξάνθη και Δόξα Δράμας.”

Share it