Search

Photos: Αποβολή και Τουρατζίδης έφεραν τη νίκη-πρόκριση του Πετεινού κόντρα στην Ασπίδα!

Σπουδαία νίκη και πρόκριση στην Β’ φάση οπού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΞ-Βιστωνίδα, πήρε ο Άρης Πετεινού που κέρδισε στο ΔΑΚ την Ασπίδα Ξάνθης με 3-0.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος με τον Άρη να έχει μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγελο Τουρατζίδη που στην επιστροφή του στην ομάδα του Πετεινού σκόραρε ένα τέρμα ενώ μοίρασε μία ασίστ ενώ είχε και ένα δοκάρι, κόντρα στην Ασπίδα που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στάθηκε εξαιρετικά ωστόσο η αποβολή του Παπαζογλου στο 44′ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποια μακρινά σουτ χωρίς ομως κάτι το ιδιαίτερο ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 40′ με τον Βαγγέλη Μαλαδένη να αστοχεί απο καλή θέση. Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του ματς ήρθε στο 44′ με τον Παπάζογλου να κάνει μαρκάρισμα εκτός περιοχής βλέποντας την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και έτσι η Ασπίδα τελείωσε το πρώτο μέρος με παίκτη λιγότερο.

Στην επανάληψη στο πρώτο τέταρτο η Ασπίδα παρότι με παίκτη λιγότερο στεκόταν εξαιρετικά όμως κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο “Τούρα” που στο 66′ έπιασε δυνατό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι όμως ο αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Δασκαλάκης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τουρατζίδης μετά απο υπέροχη ατομική προσπάθεια πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Φλώρο που έκανε το 0-2. Ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Άγγελος Τουρατζίδης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι

Ικανοποίηση στον Τάσο Νεοφυτίδη για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του Πετεινού και την σπουδαία πρόκριση, παρά την ήττα ικανοποιημένος απο το νεανικό σύνολο της Ασπίδας έμεινε ο Νίκος Χατζηπαρασκευάς και πλέον άπαντες στην Ασπίδα στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Βαμβακίδη και Τσιτσή

Ξεχωριστής σημασίας ήταν το παιχνίδι για την οικογένεια Σαμαρά με τον Γενικό Αρχηγό της Ασπίδας, Μάκη Σαμαρά να τίθεται αντιμέτωπος με τον γιό του Ανδρέα που αγωνίζεται στην ομάδα του Άρη Πετεινού οπού προωθήθηκε απο την Ακαδημία  “Ευστάθιος Τοροσίδης”.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Μοσχίδης, Παπάζογλου, Σαββόγλου(67′ Αποστολίδης), Νικολούδης, Χιώτης, Νταμπανλής, Μαλαδένης Μ.(55′ Γατσέλος), Κωτίδης(67′ Τσολακίδης), Ζώτος Χρ., Κυριαζίδης(46′ Ευθυμιάδης Ν.), Μαλαδένης Β.(72′ Δεληωρίδης Π.).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Γιουνούζογλου, Κούτρας Ν.(72′ Κούτρας Χρ.), Ρέβης, Δαηλίδης(56′ Καμπουρίδης), Σαρηγιαννίδης, Φλώρος, Τυριάκης(56′ Τουρατζίδης), Θεοδωρίδης, Πουτακίδης, Μπουρλόγλου(27′ Παυλίδης), Δασκαλάκης(80′ Χρυσικόπουλος).

Δείτε στιγμές του αγώνα ΕΔΩ.

http://

Share it