Search

Κατηγορηματικά αντίθετη με την αναδιάρθρωση η Ξάνθη και άλλες 10 ΠΑΕ της Super League 2!

Κατηγορηματικά αντίθετη σε κάθε κουβέντα αναδιάρθρωσης δηλώνει η ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και οι υπόλοιπες 10 ΠΑΕ της Super League 2, μόνο ο Πλατανιάς δεν υπέγραψε γιατί δεν βρέθηκε εκπρόσωπος της, απαιτώντας να τηρηθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και όχι ο εκβιασμός των ομάδων της Football League(δείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ομάδων της Super League 2 αναφέρει:

“Με την με αριθμό 104/2020 Απόφαση του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ε.Π.Ο. έγινε δεκτή η Προσφυγή της «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» με 5-0 ψήφους (μεταξύ αυτών και του εκπροσώπου της ΕΠΟ) και ακυρώθηκε η με αριθμό 41/19-8-2020 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της SL2 μe 18 ομάδες.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι, το Πρωτάθλημα κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 της Super League 2, θα διεξαχθεί με 12 Ομάδες.

Ομοίως απερρίφθησαν από το ίδιο Δικαστήριο και οι Προσφυγές των ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, οι οποίες μεταξύ άλλων αιτούντο την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και οι οποίες είναι ανέκκλητες, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών.

Την παρούσα Ανακοίνωση προσυπογράφουν οι παρακάτω ΠΑΕ:

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΧΑΝΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ

Υποσημείωση: Με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με εκπρόσωπό της”.

Share it