Search

Ιστορική μέρα για την Ξάνθη! Και επίσημα στα χέρια του Μπίλ Πάπας ο ΑΟΞ!!!

Τέλος στην αγωνία και την αβεβαιότητα έδωσε η Ε.Ε.Α. που πέρασε ΟΜΟΦΩΝΑ και με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μάλιστα τον πληρέστατο φάκελο του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Μπίλ Πάπας, οπότε και επίσημα πλέον απο τις 10 Σεπτεμβρίου (σημειώστε αυτή την ημερομηνία) είναι και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης!!!

Έτσι μετά την κατάθεση του φακέλου στις 25 Αυγούστου(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο ισχυρός Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας μαζί με τους συνεργάτες του, μετά την οριστική συμφωνία με τους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), αναλαμβάνουν και επίσημα την ομάδα της Ξάνθης με στόχο να οδηγήσουν τους Θρακιώτες ξανά σε λαμπρές ημέρες.

Άλλωστε ο Βασίλης Παπαδημητρίου(Μπίλ Πάπας) έδειξε απο τις πρώτες του δηλώσεις πως είναι αποφασισμένος η ομάδα να χτιστεί “μέσα απο τις στάχτες” της και να γίνει ξανά ισχυρή μέσα απο στέρεες βάσεις όπως τόνισε και ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη(θυμηθείτε ΕΔΩ), άλλωστε μιλάμε για έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο(δείτε ΕΔΩ) και αποφασισμένο να επενδύσει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό και σε υψηλές προδιαγραφές στην Ξάνθη. Κάτι που προανήγγειλε και ο Νομικός εκπρόσωπος που έτρεξε όλη την διαδικασία, Φάνης Ουζουνίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Αυτό δείχνει άλλωστε και η επιλογή του Ανέστη Τσετινέ που μαζί με τον Γιώτη Παναγιώτου θα τρέξουν το πρότζεκτ του νέου ΑΟΞ(δείτε ΕΔΩ)

Πλέον η 10η Σεπτεμβρίου καταγράφεται με “χρυσά” γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, με το 94,38% της ΠΑΕ Ξάνθη να ανήκει στην “MAZCON INVESTMENTS  ΙΚΕ” να ανήκει στον Μπίλ Πάπας που είναι και επίσημα το νέο αφεντικό του ΑΟΞ!

Το σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Ε.Α. αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Άδεια 69Α
  ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ     
  MAZCON INVESTMENTS  ΙΚΕ   (94,38%)  
  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Α.
Νικόλαος Τζουλάκης

Share it