Search

Με εξάσφαιρο στην Β’ φάση του Κυπέλλου ο Απόλλων Ξάνθης!(+pics)

Με περίπατο πήρε την πρόκριση για την Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Απόλλωνας που επικράτησε με  6-0 κόντρα στην Κοτύλη στο γήπεδο της Εκτενεπόλ.

Η ομάδα του Ηλία Μιχελίδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κατσιλίδη που σημείωσε ένα απο τα πιο γρήγορα χατ-τρικ των τελευταίων χρόνων, σκοράροντας στο 14′ στο 17′ και το 28′, “καθαρίζοντας” απο νωρίς την πρόκριση, ενώ χάρις και τα τέρματα του Χρήστου Μαρκοσιάν στο 20′ και του Ντζομιάδη στο 41′ ο δείκτης του σκορ με το φινάλε του πρώτου μέρους έφτασε στο 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 80′ ο Τηλαβερίδης, και ενώ στο 55′ ο Κατσαλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για καρέ με τον Μαχμούτ Εμρέ να τον σταματά απο τα 11μέτρα.

Εμφανής η διαφορά δύο κατηγοριών που χωρίζει τις δύο ομάδες με τον Απόλλωνα να παίρνει ψυχολογία για τα επόμενα ματς, με την ομάδα του Ηλία Μιχελίδη στην Β’ φάση να παίζει ξανά εντός με την Κεντητή, ενώ απο την άλλη η Κοτύλη πλέον στρέφει την προσοχή της στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας με υψηλές φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πασιάς με βοηθούς τους Καραλευθέρη και Πασχαλίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Καφετζής, Ναζιράκης, Ρουμπινίδης, Ιωαννίδης, Δεμερτζής, Ντζομιάδης (52′ Κυριαζίδης), Μπαζοΐδης (59′ Μπαργκάν), Μαρκοσιάν Β. (59′ Βίντος), Κατσιλίδης Π. (63′ Τηλαβερίδης), Μαρκοσιάν Χρ. (52′ Αβραμίδης)

ΚΟΤΥΛΗ: Μαχμούτ Εμρέ, Φασλή Χ., Σεπετσή Χαϊρι, Ραχήμ Ερκάν, Χουσεΐν Ισάογλου, Σαρή Κενάν του Σ. (67′ Ντελή Χατζή Ογλού), Καραμπάς Μ., Σαρή Μ., Αμπντούλ Χαλήλ (79′ Μουσταφά Σαρή), Αχμέτ Σουκρή Ε., Σαρή Σουλεϊμάν Χ. (67′ Κάμο Εϊμέν).

Share it