Search

Ονειρικό ξεκίνημα με μεγάλο διπλό στον Ζυγό για τον Αετό Τοξοτών!(+pics)

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Αετός Τοξοτών που έφυγε νικητής με το εντυπωσιακό 4-2 απο την έδρα του Ηρακλή Ζυγού

Η ομάδα του Μάκη Σπυριδόπουλου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και μόλις στο 10′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Αναστασουλάκη. Η ομάδα του Ζυγού προσπάθησε για την ισοφάριση και μετά απο δύο καλές στιγμές κατάφερε τελικά στο 33′ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ευθυμιάδη όμως η αντίδραση του Αετού ήταν εντυπωσιακή και δύο λεπτά αργότερα πήρε ξανά το προβάδισμα με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Μιχάλη Γερνά.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 47′ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά του Ραφαήλ Σαββίδη, ενώ στο 60′ ο Γιώργος Γερνάς σκόραρε για το 1-4! Η ομάδα του Κώστα Τερζανίδη που έχασε σωρεία ευκαιριών βρίσκοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Καράνταη που έκανε 3-4 μεγάλες επεμβάσεις κατάφερε τελικά να μειώσει σε 2-4 με τον Κυριάκο Κωφίδη στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τριαντάφυλλος Μολώνης με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Καραλευθέρη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Καρά Ισμαήλ, Αλή Τζεμαλή(46′ Μολώνης), Χαλκίδης(79′ Πουλιόπουλος), Ευθυμιάδης, Μπουναρτζής, Δημητριάδης, Ασλανίδης(62′ Παπαδόπουλος), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης

ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ: Καράνταης Γ., Μπίκος, Κεχαγιάς, Καραπαντζίδης Γ., Ιωαννίδης, Σαββίδης Ρ., Αναστασουλάκης Κ.(46′ Γερνάς Γ., 87′ Χαραλαμπίδης), Καραπαντζίδης Μ., Μαστανιάδης(68′ Αναστασουλάκης Α.), Καράνταης Μ., Γερνάς Μ.(56′ Ιωαννίδης, 86′ Ταχτσίδης Γ.)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

http://

Share it