Search

Απο τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη μέσω Κύπρου ο Κωνσταντίνος Βαλμάς!

Ενίσχυσης συνέχεια για την Ξάνθη που μέρα με την ημέρα δυναμώνει ακόμη περισσότερο ενόψει της συμμετοχής στην Super League 2 και του ξεκάθαρου στόχο της άμεσης επιστροφής στην Α’ Εθνική.

Τελευταία προσθήκη για την ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict, είναι ο 22χρονος δεξιός πλάγιος μπακ Κωνσταντίνος Βαλμάς. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες(Κ16, Κ17, Κ19 και Κ20) ανδρώθηκε απο την Ακαδημία του Παναθηναϊκού με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 μετά απο 9 χρόνια παρουσίας στις “πράσινες” Ακαδημίες.

Ο γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1998 μετά απο εξάμηνες παρουσία ως δανεικός αρχικά σε Καλλιθέα και εν συνεχεία την Σπάρτη με πολύ καλές εμφανίσεις πέρσι αποφάσισε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει στην Κύπρο και την Αναγέννηση Δερύνειας οπού είχε μια γεμάτη σεζόν(15 συμμετοχές) με εξαιρετικές εμφανίσεις που τον έφεραν στην λίστα του Ανέστη Τσετινέ και του συνεργάτη του Γιώτη Παναγιώτου που πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Αθηναίου μπάκ.

Ο Βαλμάς είναι η 10η κίνηση που ολοκλήρωσε η ομάδα μετά την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) , Κώστα Τσαμούρη(δείτε ΕΔΩ), Σάββα Σιατραβάνη(δείτε ΕΔΩ), Μάρκο Τεσίγια(δείτε ΕΔΩ), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(δείτε ΕΔΩ) και τους δύο νεαρούς Κύπριος Στυλιανό Κωνσταντίνου και Μιχάλη Κυριάκου(δείτε ΕΔΩ)

Share it