Search

Ανέστης Τσετινές: Η μεγάλη επιστροφή που σηματοδοτεί την αλλαγή που έρχεται στον ΑΟΞ!

Βρισκόμαστε σε περίοδο πολύ σημαντικών εξελίξεων για τον ΑΟΞ, με την πιο σημαντική και αυτή που ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες να είναι το “πράσινο φως” που αναμένεται το πρωινό της Πέμπτης απο την Ε.Ε.Α. ώστε να τρέξουν όλες οι υπόλοιπες εξελίξεις και κυρίως να επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Ανέστη Τσετινέ που μαζί με τον συνεργάτη του Γιώτη Παναγιώτου προγραμματίζουν και θα τρέξουν όλο το πρότζεκτ της νέας Ξάνθης.

Ο “Τσετι” είναι γέννημα θρέμμα παιδί του ΑΟΞ, έχοντας παρουσία ως ποδοσφαιριστής στα τμήματα Υποδομής αλλά και ως Τιμ Μάνατζερ το 2010, απο οικογένεια με έντονη προσφορά στο σύλλογο με τον πατέρα του Γιώργο να είχε παρουσία ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας και τον αδερφό του Νίκο να αγωνίζεται και στην πρώτη ομάδα. Ενώ πέρα απο την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής στον Ορφέα Ξάνθης είχε και έντονη δράση στην μεγάλη ομάδα του ΑΠΟΞ.

Ο Ανέστης Τσετινές αποτελεί μαζί με τον συνεργάτη του Γιώτη Παναγιώτου, τον βλέπετε στην φωτο κάτω στο κοινό πρότζεκτ της Real Foundation, με τον βετεράνο αμυντικό της Ομόνοιας και ιδιαίτερα επιτυχημένο μάνατζερ και διευθυντή της MGC Sports μαζί με τον Τσετινέ να αποτελούν τους ανθρώπους-κλειδιά για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ελληνοαυστραλό Μπίλ Πάππας, με το πρότζεκτ που εκπόνησαν να πείθει τον επιτυχημένο ομογενή επιχειρηματία να επενδύσει στην Ξάνθη και τον ΑΟΞ. Η παρουσία του Τσετινέ, όπως φυσικά και του Παναγιώτου, θα είναι τεράστιο κέρδος για τον ΑΟΞ να “εκμεταλλευτεί” τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες του Ξανθιώτη πρώην μάνατζερ που έρχεται με μεγάλη όρεξη για δουλειά και αυτό είναι εμφανές απο τις πρώτες κινήσεις που κάνει και ετοιμάζει αθόρυβα

Ενός ανθρώπου με μεγάλες επιτυχίες και πολύ μεγάλο δίκτυο γνωριμιών που μαζί με τον ιδιοκτήτη πλέον της ομάδας μπορούν και σκοπεύουν να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη και δικτύωση του συλλόγου ώστε να γίνει ένα πρότυπο ομάδας με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τρόπο λειτουργίας.

Τα αποτελέσματα της οργανωτικότητας και της όρεξης για δουλειά με την οποία μπαίνει ο Ανέστης Τσετινές στον ΑΟΞ θα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το πλάνο για την ομάδα να δημιουργεί μεγάλο ενθουσιασμό και προσμονή και φυσικά με το που έρθει η πολυπόθητη έγκριση της Ε.Ε.Α. θα ξεκινήσουν οι μαζικές κινήσεις που θα δείξουν τον δρόμο στον οποίο θέλουν να βαδίζει η νέα Ξάνθη. Άλλωστε ο Ανέστης Τσετινές και οι συνεργάτες του δεν είναι άνθρωποι που τους αρέσει να μιλούν πολύ με λόγια αλλά με πράξεις

Share it