Search

Σε θετικό κλίμα η παρουσία των εκπροσώπων του ΑΟΞ στην Ε.Ε.Α.! Το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης αλλαγής!!!

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βρίσκονται άπαντες στην Ξάνθη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου του φακέλου του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, Βασίλη Παπαδημητρίου.

Μετά την κατάθεση του πληρέστατου φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού(δείτε ΕΔΩ) και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την οριστική συμφωνία των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη με τον Βασίλη Παπαδημητρίου(δείτε ΕΔΩ), ήταν ξεκάθαρο πως το μόνο που απέμεινε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου δεν ήταν κάτι άλλο αλλά απο την έγκριση της Ε.Ε.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict τα πράγματα πήγαν πολύ θετικά και υπάρχει κύμα έντονης αισιοδοξίας, καθώς μετά την διεξοδική διαδικασία εξέτασης του φακέλου με την παρουσία του άμεσου συνεργάτη του υποψήφιου ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Τάσου Γιαμουρίδη, και του Νομικού εκπροσώπου, Φάνη Ουζουνίδη, που έλυσαν όλες τις απορίες, και ήταν πάρα πολλές(!), που είχαν τα μέλη της Επιτροπής που έψαχναν κάθε πρόταση και λέξη…

Μάλιστα όπως πληροφορείται το SA το κλίμα που εξέλεβαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου ήταν άκρως θετικό με τα μέλη της Ε.Ε.Α. να τονίζουν σε αρκετά σημεία την ακρίβεια των στοιχείων του φακέλου δείχνοντας εντυπωσιασμένοι απο την οργάνωση. Από τους ανθρώπους της Ξάνθης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπήρξαν στον εξονυχιστικό έλεγχο της Επιτροπής ήταν τέτοια που δεν επιδέχονται διαφορετικής κρίσης

Πλέον υπάρχει αισιοδοξία πως επίκειται γρήγορη έκδοση απόφασης ώστε να ολοκληρωθεί οριστικά η αλλαγή ιδιοκτησίας και να μπορέσει η ομάδα να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να προχωρήσουν όλα όσα βρίσκονται στα σκαριά και καθυστερούν λόγω της αναμονής για το “πράσινο φως” απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πότε θα βγει αυτή η απόφαση(;) εντός του τριημέρου με την Πέμπτη το πρωί να είναι η τελική ημέρα, ωστόσο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως μπορεί να βγει και νωρίτερα(Τετάρτη)

Ήδη πάντως έχει αναρτηθεί στην Ε.Ε.Α. και το υπό διάσκεψη θέμα που δείχνει πως εν συντόμω θα έχουμε σπουδαίες εξελίξεις για τον ΑΟΞ:

Άδεια  69Α
  ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
  MAZCON INVESTMENTS  ΙΚΕ   (94,38%)
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Share it