Search

Ο ηγετικός ρόλος του Τάτου στην Ξάνθη, ο ρόλος του Τσετινέ και ο νέος ιδιοκτήτης που ξέρει απο ποδόσφαιρο

Για την επόμενη μέρα της καριέρας του, που θα τον βρει στην Ξάνθη, μίλησε ο Ανδρέας Τάτος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Metropolis 95.5. Εκεί ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός μιλησε για την πολύ καλή σχέση και τον ρόλο του Ανέστη Τσετινέ, το νέο ιδιοκτήτη της Ξάνθης αλλά και το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας

Για την επικείμενη συμφωνία του με την Ξάνθη ο Τάτος ανέφερε:

«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Ξάνθης και με τον κ. Τσετινέ. Μου ταιριάζει ο ηγετικός ρόλος και θέλω να τον έχω. Είμαι σε καλή κατάσταση, όταν είχα γυρίσει στον Άρη στην Β’ και στην Γ΄Εθνική, το είχα δει διαφορετικά, είχα παρατήσει τον εαυτό μου αλλά όσο μεγαλώνεις ωριμάζεις. Είχα και άλλες προτάσεις από Α’ Τουρκίας. Γνωρίζει από ποδόσφαιρο ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης και είναι σοβαρός, αλλά αν δεν ζήσεις κάποιον… Θα δούμε. Δεν έχω υπογράψει, αλλά εκεί θα πάω...», ενώ για το ζήτημα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας αναρωτήθηκε: «Υπάρχει δικαιοσύνη; Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους επτά βαθμούς, ενώ η Ξάνθη όχι».  

Όσον αφορά την θητεία του στην Τουρκία, και σχολιάζοντας την κρίση στα ελληνοτουρκικά:

«Οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Επέστρεψα για οικογενειακούς λόγους, για να βλέπω το παιδί μου. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές πληρώνονται με ευρώ, οπότε δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Στην Τουρκία υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά είναι χώρα που έχει το δικό της νόμισμα και νομίζω πως, γι’ αυτό τον λόγο, ότι κρίση και να έχει θα την ξεπεράσει».

Share it