Search

Αποχαιρέτησε Σιδερίδη και Κόλτση η ΠΑΕ Ξάνθη! Το ευχαριστώ του Κόλτση και οι ευχές

Το φινάλε της συνεργασίας της με τους Τάσο Σιδερίδη και Γιώργο Κόλτση, επιβεβαιώνοντας το σχετικό θέμα για το νέο τεχνικό τιμ, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ομάδας για το φινάλε του Σιδερίδη αναφέρει: “Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του για τα 6 τελευταία χρόνια που ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Ενώ η ανακοίνωση για τον Γιώργο Κόλτση αναφέρει: “Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Κόλτση. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Με τον Κόλτση να απαντά με ευχαριστήριο μήνυμα στο οποίο αναφέρει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Παπαδημητρίου και κατ’ επέκταση τον κύριο Χρήστο Πανόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ σε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσαμε μαζί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 αλλά και αυτούς που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια μπαράζ, όπως και τους συνεργάτες μου στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και όλο το υπαλληλικό προσωπικό. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κύριο Νίκο Καραγεωργίου που ανέλαβε αυτό το δύσκολο εγχείρημα δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα.

Εύχομαι στον νέο Ιδιοκτήτη και όλους τους συνεργάτες του καλή επιτυχία και να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει.”

Share it